Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
05|09|2023 09:20
SHARE
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Η εμφάνιση της Ελενας Παπαρίζου στο Βεάκειο Θέατρο και τι θα είχαμε κάνει διαφορετικά


Η Ελενα Παπαρίζου βρέθηκε στο Βεάκειο Θέατρο για μία συναυλία με χιλιάδες θαυμαστές της να δίνουν το «παρών».

Oι λαμπερές εμφανίσεις της Ελενας Παπαρίζου επί σκηνής -και όχι μόνο, πάντα δίνουν έμπνευση στους θαυμαστές της, οι οποίοι ακολουθούν πιστά κάθε της βήμα. Αυτή τη φορά, όμως, η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν κατάφερε να μπει στη λίστα με τις best dressed on stage -ή τουλάχιστον στη δική μας.

Η εμφάνιση της Ελενας Παπαρίζου στο Βεάκειο Θέατρο

Κοιτάζοντας την εμφάνισή της στο Βεάκειο Θέατρο, αν και πολύ σέξι, παρατηρεί κανείς το εξής: ξεχωριστά τα κομμάτια δεν είναι απογοητευτικά, όλα μαζί, ωστόσο, δίνουν την αίσθηση ενός look με πολλές αντιθέσεις.

Συγκεκριμένα, για την εμφάνισή της επί σκηνής η Ελενα Παπαρίζου επέλεξε να φορέσει ένα λευκό τοπ με διάφανα μακριά μανίκια και λευκά κρόσσια, ένα καυτό σορτς με animal print, διχτυωτό καλσόν και ψηλές cowboy μπότες σε ροζ μεταλλιζέ απόχρωση.

Μεμονωμένα κάθε κομμάτι που συνέθεσε αυτό το look αποτελεί καλή επιλογή, ωστόσο ο συνδυασμός από πολλά διαφορετικά στιλ άλλων δεκαετιών είναι σίγουρα κάτι που εμείς δεν θα επιλέγαμε στην προκειμένη περίπτωση.

Για παράδειγμα, εφόσον επιλέχθηκαν κρόσσια και διαφάνεια στο τοπ, θα μπορούσε το σορτς να είναι λευκό, ώστε να υπάρξει μονοχρωμία και μια κομψή ισορροπία στο look.

Οι μεταλλιζέ μπότες ταιριάζουν και δίνουν edgy χαρακτήρα, αλλά θα τις προτιμούσαμε σε λευκή ή μαύρη απόχρωση. Τα σκουλαρίκια - κρίκοι που φόρεσε η Ελενα Παπαρίζου δίνουν μια έξτρα λάμψη στο look, ωστόσο ολόκληρος ο συνδυασμός δείχνει λίγο παράταιρος. Από την άλλη, το διχτυωτό καλσόν καταλαβαίνουμε ότι είναι απαραίτητο αξεσουάρ πίστας και όλες οι stars το προτιμούν για τις περφόρμανς.

Περνώντας πάντως στο χτένισμα και το μακιγιάζ, μας άρεσε που η Ελενα Παπαρίζου αποφάσισε να το ισορροπήσει με το εκκεντρικό ρούχο, κάνοντας λιγότερο φασαρία με τις γήινες αποχρώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η Νumber One τραγουδίστρια της Ελλάδας είναι ωραίο που πειραματίζεται διαρκώς με το στιλ της και είχε αναμφισβήτητα μια εκρηκτική παρουσία στη σκηνή.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Ελενας Παπαρίζου

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE