έμιλι ρατακόφσκι παρενόχληση βιβλίο
instagram/@emrata
06|02|2023 08:45
SHARE
ΕΜΙΛΙ ΡΑΤΑΪΚΟΦΣΚΙ

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει ολόγυμνη στον φακό των The Morelli Brothers


H Έμιλι Ραταϊκόφσκι δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο προφίλ της στο Instagram και ενθουσίασε τους φαν αφού φωτογραφήθηκε γυμνή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της ενώ πρόσφατα έκανε τους followers της να αγαπήσουν λίγο περισσότερο το πολύ κοντό καρέ στα μαλλιά.

Το μοντέλο παrαβρέθηκε στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Marc Jacobs και τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα με την αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Εντελώς ανανεωμένη, με τα μακριά μαλλιά της να αποτελούν -ίσως- παρελθόν έκανε μια θεαματική είσοδο και τώρα, με τις γυμνές φωτογραφίες της στο Instagram αποδεικνύεται πως, έχει όχι μόνο έντονο ταμπεραμέντο, αλλά και υπέροχο κορμί.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει ολόγυμνη στο φακό των The Morelli Brothers

Με μια σειρά φωτογραφιών, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι «ξετρέλανε» τους followers. Ποζάρει γυμνή στον φωτογραφικό φακό των The Morelli Brothers και φυσικά στα σχόλια της δημοσίευσής της πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν με τα πιο θερμά τους λόγια, διάσημοι και μη.

Σε μια από τις φωτογραφίες ποζάρει ολόγυμνη κοιτάζοντας τον φακό ενώ σε επόμενη φορά μόνο το καλσόν της.

Σε άλλο φωτογραφικό καρέ η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φορά μια μαύρη δερμάτινη γκαμπαρντίνα και με ένα μοναδικό βλέμμα, κοιτάζει και ενθουσιάζει τον διαδικτυακό κόσμο.

SHARE