Ένας σκύλος διέσωσε ελάφι από πνιγμό σε λίμνη
Φωτογραφία: Facebook/ Ralph Dorn
18|06|2021 10:41
SHARE
VIRAL

Ένας σκύλος έσωσε ελαφάκι από πνιγμό σε λίμνη της Βιρτζίνια


Ο ήρωας του Facebook λέγεται Χάρλει και είναι ένα συμπαθέστατο 6χρονο Goldendoodle, καθώς διέσωσε από πνιγμό ένα ελάφι σε μια λίμνη.

Οι ιδιοκτήτες του κουταβιού, ο Ραλφ Ντορν και η σύζυγος του Πατ, δύο βετεράνοι στρατιωτικοί δημοσίευσαν στο προφίλ του στο Facebook φωτογραφίες και βίντεο όπου ο Χάρλει βρίσκεται μέσα στη λίμνη, πίσω από το σπίτι τους, και φέρνει ένα μικρό ελαφάκι το οποίο έσωσε από πνιγμό.

«Δεν είμαι σίγουρος πώς έφτασε εκεί, αλλά ο Χάρλει προφανώς δεν ρώτησε γιατί, μπήκε στη δράση», δήλωσε ο Ντορν στην ανάρτησή του στο Facebook, το οποίο έχει μοιραστεί περισσότερες από 256.000 κοινοποιήσεις.

Όπως έγραψε στο Facebook ο ιδιοκτήτης του σκύλου εκείνο το απόγευμα δεν μπορούσε να βρει τον Χάρλει μέχρι τη στιγμή που κοίταξε προς τη λίμνη. Ο Χάρλει μες στη μέση της λίμνης και έβγαινε προς την ακτή μαζί με το μικρό ελαφάκι.

Ο Χάρλει στη λίμνη με το ελαφάκι

Στις φωτογραφίες που ανέβασε ο βετεράνος στρατιωτικός δείχνουν τον 6χρονο Χάρλει να κολυμπάει στη λίμνη δίπλα δίπλα με το μικρό ελαφάκι μέχρι που βγήκαν στη στεριά.

Όπως έγινε γνωστό ο Χάρλει έχει εργαστεί ως σκύλος θεραπείας σε γηροκομεία.

Βγαίνοντας στη στεριά ο Χάρλει ήταν δίπλα στο ελαφάκι και φαινόταν σαν να ήθελε να σιγουρευτεί ότι ήταν καλά στην υγεία του!

Ο Χάρλει έβγαλε το ελαφάκι από τη λίμνη.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Χάρλει η ιστορία του 6χρονου σκύλου με το μικρό ελαφάκι είχε και συνέχεια. Όταν βγήκαν από τη λίμνη, βρήκαν και τη μαμά του ελαφιού, η οποία έφυγε με το μωρό της!

Το επόμενο πρωί, όπως αναφέρει η ανάρτηση του βετεράνου στρατιωτικού, ο Χάρλει έτρεχε στο σπίτι ανήσυχος από παράθυρο σε παράθυρο.

Όταν του άνοιξαν τη μπροστινή πόρτα, άκουσαν ότι το μικρό ελαφάκι είχε επιστρέψει! Ο Χάρλει έτρεξε προς τον φίλο του, κουνώντας την ουρά του. Οι δυο τους άγγιξαν τις μύτες, μυρίζοντας ο ένας τον άλλον. Έπειτα από αυτό ο Χάρλει επέστρεψε ήσυχος πίσω στο σπίτι μαζί με το αφεντικό του.

SHARE