Λίνα Πρίντζου-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Λίνα Πρίντζου-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

Επέτειος γάμου για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο -Oι ρομαντικές φωτό με τη Λίνα Πρίντζου στη Βενετία


Στις 7 Ιουνίου του 2014 ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου παντρεύτηκαν στη Βενετία.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει σήμερα επέτειο γάμου και ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του στο Instagram δύο υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Λίνα Πρίντζου.

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μάς έδειξε για πρώτη φορά δύο φωτογραφίες από τον γάμο του που έγινε στη Βενετία και η Λίνα Πρίντζου είναι πολύ εντυπωσιακή με το νυφικό της.

Επέτειος γάμου για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο -Oι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο του με την Λίνα Πρίντζου

Ο γάμος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Λίνας Πρίντζου είχε γίνει στην όμορφη και ειδυλλιακή Βενετία στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου παρουσία ελάχιστων συγγενών και φίλων.

Σε συνέντευξή του στο Bovary.gr ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει σημειώσει για την Λίνα Πρίντζου: «Με ρωτάς αν είναι δύσκολο το "μαζί στην ζωή"; Θα σου πω ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι το "μόνοι" στη ζωή. Τον άνθρωπο της ζωής σου δε θα στον συστήσει ο έρωτας, θα στον συστήσει ο χρόνος. Με τη Λίνα (σ.σ. την γυναίκα του) τότε είχα μια διαίσθηση ότι θα ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Τώρα όμως ξέρω. Περνάει ο χρόνος χωρίς να τον μετράμε, γελάμε όπως γελάγαμε, και πάντα ονειρευόμαστε».

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο τους:

SHARE