Ο Σιλβέστερ Σταλόνε με παπιγιόν
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει παντρευτεί τρεις φορές/Φωτογραφία: ΑP images
LOVE COUPLES

Επέτειος γάμου για τον Σιλβέστερ Σταλόνε -Η φωτογραφία με την κούκλα σύζυγό του, γιορτάζοντας 23 χρόνια μαζί


Ο Σιλβέστερ Σταλόνε γιορτάζει με την κούκλα σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν, 23 χρόνια γάμου.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Με την πρώτη του σύζυγο Σάσα Τσακ, είχε δύο παιδιά, τον Σάιτζ (πέθανε σε ηλικία 36 το 2012) και τον Σεργκεό, 38 ετών. Ο γάμος του με τη Μπριγκίτε Νίλσεν δεν διήρκησε πολύ, μόλις δύο χρόνια. Έτσι από το 1997 είναι παντρεμένος με την Τζένιφερ Φλάβιν με την οποία απέκτησε τις τρεις του κόρες.

Μπορεί στις ταινίες να υποδύεται τον σκληρό και άτρωτο άντρα, όμως στην προσωπική του ζωή ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ένας τρυφερός σύζυγος και ένας πολύ γλυκός πατέρας.

«Χρόνια μας πολλά! 23 χρόνια μαζί» σημείωσε η Τζένιφερ Φλάβιν στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Σιλβέστερ Σταλόνε.

https://www.instagram.com/p/CAT6seMA1Aw/

Η 51χρονη Τζένιφερ Φλάβιν υπήρξε μοντέλο στο παρελθόν και σήμερα είναι επιχειρηματίας. Γνωρίστηκε με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ το 1988 και χώρισε το 1994. Ομως, η επανασύνδεση του ζευγαριού έγινε ένα χρόνο αργότερα, το 1995. Μαζί έχουν αποκτήσει τρεις κούκλες κόρες: Την Σιστίν, την Σοφία και την Σκάρλετ. Ο γάμος τους έγινε στο Λονδίνο τον Μάιο του 1997, στο γνωστό ξενοδοχείο Dorchester. 

Επέτειος γάμου για τον Σιλβέστερ Σταλόνε
AP images
Επέτειος γάμου για τον Σιλβέστερ Σταλόνε
AP images

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, η σύζυγός του Τζένιφερ Φλάβιν και οι τρεις κόρες τους, Σοφία, Σκάρλετ και Σιστίν συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

AP images
SHARE