Ο Φίλιππος Λαιμός και η Μαριάννα Γουλανδρή στο γάμο της Καίσαρη
Οι φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού στο Instagram/ Φωτογραφία: Marianna Goulandris Lemos/instagram
LOVE COUPLE

Επέτειος γάμου για Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππο Λαιμό -H τρυφερή αφιέρωση


Έξι χρόνια γάμου γιορτάζουν η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός.

Η Μαριάννα Γουλανδρή παντρεύτηκε με τον Φίλιππο Λαιμό στο Λονδίνο, πριν από έξι χρόνια, σε έναν εφοπλιστικό γάμο που δικαίως είχε χαρακτηριστεί ο γάμος της χρονιάς.

Η κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη, εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη παντρεύτηκε τον γιο μιας άλλης μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας του Νίκου και της Ειρήνης Λαιμού, Φίλιππο Λαιμό.

Ενα χρόνο αργότερα η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός απέκτησαν την κόρη τους, την μικρή Χριστιάννα.

Επέτειος γάμου για Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππο Λαιμό -H τρυφερή αφιέρωση

Η Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός ένωσαν τις ζωές τους με μια μεγαλοπρεπή θρησκευτική τελετή στην Αγια Σοφία του Λονδίνου, τον Φεβρουάριο του 2017. Το νυφικό της Μαριάννας Γουλανδρή έφερε την υπογραφή Valentino και οι γόβες της ήταν του οίκου Louboutin. 

Προηγήθηκε πάρτι στο prive club Αnnabel’s, ενώ η γαμήλια δεξίωση που ήταν ένα παραμυθένια σκηνικό δόθηκε σε πύργο, στα περίχωρα του Λονδίνου. Οι μπομπονιέρες ήταν δημιουργία της Λιάνας Βουράκη, ενώ το brunch την επομένη του γάμου πραγματοποιήθηκε στο κοσμοπολίτικο Loulou’s. 

Η Μαριάννα Γουλανδρή για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου της δημοσίευσε στα Instagram Stories μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, από την ξεχωριστή ημέρα.

«Χαρούμενη επέτειος, αγάπη μου» σημείωσε με τρυφερό τρόπο.

Επέτειος γάμου για Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππο Λαιμό -H τρυφερή αφιέρωση
SHARE