Επική στιγμή στις Χρυσές Σφαίρες: Δημοσιογράφος έχασε το διαμαντένιο δαχτυλίδι της και ζήτησε βοήθεια από τους celebrities
Keltie Knight
09|01|2024 13:02
SHARE
GOLDEN GLOBES

Επική στιγμή στις Χρυσές Σφαίρες: Δημοσιογράφος έχασε το διαμαντένιο δαχτυλίδι της και ζήτησε βοήθεια από τους celebrities


Μια δημοσιογράφος στις Χρυσές Σφαίρες ζήτησε βοήθεια από τους διάσημους παρευρισκόμενους αφού έχασε ένα διαμάντι τεσσάρων καρατίων στο κόκκινο χαλί.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, η Keltie Knight, ανταποκρίτρια του E! News, έκανε live ρεπορτάζ στο κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες, όταν παρατήρησε ότι η πολύτιμη πέτρα έλειπε από το δαχτυλίδι της.

«Γεια σε όλους! Έκτακτη ανάγκη για τις Χρυσές Σφαίρες. Αν είστε διάσημη και βλέπετε ένα διαμάντι τεσσάρων καρατίων στο κόκκινο χαλί, παρακαλώ επιστρέψτε το στη Keltie Knight στο E! γιατί έχει χαθεί και, εμ, είναι αληθινό», ανέφερε η Knight σε ένα βίντεο στο Instagram που μοιράστηκε στον λογαριασμό της λίγο μετά την έναρξη της λαμπερής βραδιάς.

Στο βίντεο, η Knight κρατούσε επίσης το εν λόγω δαχτυλίδι, από το οποίο έλειπε ξεκάθαρα η μεγάλη διαμαντένια πέτρα.

Η Knight μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία που τη δείχνει να σέρνεται ψάχνοντας το διαμάντι στο κόκκινο χαλί στο Instagram Story της.

Σύμφωνα με την Knight, πιθανότατα έχασε το δαχτυλίδι ενώ πόζαρε για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί. «Στοιχείο #1: Είχα το διαμάντι όταν τελείωσα το μακιγιάζ γιατί το καθαρίσαμε», έγραψε. «Όταν έβγαλα φωτογραφίες είχε χαθεί».

Ανταποκρινόμενοι στην έκκλησή της, πολλοί μοιράστηκαν τις ελπίδες τους ότι θα βρει το πολύτιμο δαχτυλίδι της.

«Θεέ μου!!! Σε παρακαλώ, πες μου ότι βρέθηκε. Εχω μεγάλο άγχος», σχολίασε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο είπε: «Omg noooo. Ελπίζω κάποιος να το βρει και να το επιστρέψει».

«Ω, η καρδιά μου πονάει για σένα!», έγραψε κάποιος άλλος.

Χρυσές Σφαίρες: Τι απέγινε το δαχτυλίδι της δημοσιογράφου

Με μπόλικη δόση χιούμορ, σε μια ενημέρωση που μοιράστηκε στα Instagram Stories της, η Knight αποκάλυψε ότι είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο κόκκινο χαλί, αλλά ακόμα δεν βρέθηκε το διαμάντι της.

«Ενημέρωση: τελείωσα το κόκκινο χαλί και τώρα είμαι στο μπάνιο με τον Jersey Mikes και ακόμα δεν έχω διαμάντι», έγραψε μαζί με μια φωτογραφία της να τρώει ένα σάντουιτς.

SHARE