Εφη Κακαράντζουλα, Ιωάννα Παλιοσπύρου
Εφη Κακαράντζουλα, Ιωάννα Παλιοσπύρου/Φωτογραφία: Intime news
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Επίθεση με βιτριόλι -Κόλαφος ο εισαγγελέας για την Εφη Κακαράντζουλα


Με μία αγόρευση-καταπέλτη, ο εισαγγελέας της έδρας αποδόμησε βήμα-βήμα όλους τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της 36χρονης Εφης Κακαράντζουλα αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο κ. Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης ζήτησε από το δικαστήριο να κηρύξει ένοχη την κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αδίκημα που τιμωρείται έως και 15ετή κάθειρξη και να μην γίνει δεκτό το αίτημα να μετατραπεί η ποινή σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπου το «ταβάνι» της ποινής φτάνει τα 10 έτη κάθειρξη.

«Καταδίκασε την Ιωάννα να ανεβαίνει κάθε μέρα εφ’ όρου ζωής έναν Γολγοθά», τόνισε ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του, ενώ έδειξε και φωτογραφίες με τα λιωμένα από το καυστικό υγρό ρούχα της Ιωάννας λέγοντας με σπασμένη φωνή «δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοια εικόνα, ούτε σε κουρέλια».

Απηύθυνε δριμύ κατηγορώ στην 36χρονη για «ποταπά κίνητρα, ηθική μικρότητα και ανθρωποκτόνο εγωισμό».

Στο άκουσμα της φράσης «ανθρωποκτόνος εγωισμός», συγγενείς της Ιωάννας που βρίσκονταν στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας ξέσπασαν σε λυγμούς. Το δικαστήριο διέκοψε για τις 26 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για όσα ανέφερε ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του στο iefimerida.gr

SHARE