Εριέττα Κούρκουλου φιλί
Φωτογραφία: instagram/@eriettakourkouloulatsi
11|12|2021 12:11
SHARE
FULL IN LOVE

Εριέττα Κούρκουλου: Δίνει το πιο τρυφερό φιλί στον άνδρα της, Βύρωνα Βασιλειάδη


Η Εριέττα Κούρκουλου φαίνεται πως περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Η κόρη του αγαπημένου μας Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, έχει γίνει μια δυναμική γυναίκα, με έντονη άποψη και δυναμικό χαρακτήρα, εκφράζοντας τις απόψεις της ανοιχτά και μέσα από τα social media.

Η ίδια έχει μιλήσει με μεγάλη ειλικρίνεια και για όλη επίπονη προσπάθεια της να γίνει μανούλα, θέλοντας να δώσει δύναμη και κίνητρο και σε άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν θέματα γονιμότητας.

Η Εριέττα ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την εγκυμοσύνη της μέσω του instagram και πλέον μαζί με τον σύζυγο της, Βύρωνα Βασιλειάδη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας με ανυπομονησία το πρώτο τους μωράκι. Το ζευγάρι έχει δηλώσει πως περιμένουν αγοράκι.

Πριν λίγες ώρες η Εριέττα μοιράστηκε άλλη μια γλυκιά φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, καθώς μαζί με τον σύζυγο τους βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη. Οι δυο τους αγκαλιασμένοι ποζάρουν μπροστά στην θάλασσα και ανταλλάσσουν το πιο τρυφερό φιλί, μπροστά στις περίφημες ομπρέλες της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφία: instagram/@eriettakourkoulou

Το ζευγάρι είναι απόλυτα ταιριαστό και αγαπημένο, αφού φαίνεται πως ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο ζωής. «Η ομορφότερη πόλη», έγραψε η Εριέττα στην σχετική λεζάντα της ανάρτησης και εμείς θα έρθουμε να συμφωνήσουμε, αφού η συμπρωτεύουσα είναι ο ιδανικός ρομαντικός προορισμός για ένα Σαββατοκύριακο.

SHARE