Η Εριέττα Κούρκουλου με τζιν μπουφάν
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
12|03|2021 09:33
SHARE
BROTHER & SISTER

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην αγκαλιά του αδερφού της, Φίλιππου, στο πιο τρυφερό κλικ


Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράστηκε μια φωτό όπου τη βλέπουμε με τον αδερφό της, Φίλιππο.

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση μπορεί να προέρχεται από μια οικογένεια με «βαριά» ιστορία, η ίδια όμως έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ, ενώ έχει αφιερώσει τη ζωή της στα ζώα. Η ίδια διατηρεί το καταφύγιο «Save a greek stray», όπου φροντίζει πάνω από 100 ζώα.

Μέσα από τα stories της, η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, η οποία μόλις πρόσφατα ξεκίνησε να είναι πιο ενεργή στο Instagram, απάντησε στις ερωτήσεις των followers της. Όταν λοιπόν ένας από αυτούς της ζήτησε αν μπορεί να ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία είναι με τον αδερφό της, εκείνη δέχτηκε.

Στην υπέροχη φωτογραφία βλέπουμε την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην αγκαλιά του αδερφού της, Φίλιππου, στον οποίο φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Σε συνέντευξή της στο Bovary.gr, πέρα από τη φιλοζωική δράση της, η Εριέττα Κούρκουλου αναφέρθηκε και στον πατέρα της, τον εμβληματικό Έλληνα ηθοποιό, Νίκο Κούρκουλου, με αφορμή τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Ο πατέρας μου; Ήταν καταπληκτικός, εγώ είχα την τύχη -επειδή με έπαιρνε συχνά στο γραφείο- να το δω με τα μάτια μου. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και κάποιες φορές αυστηρός, αλλά πάντα υποστηρικτικός και έτοιμος να βοηθήσει. Αγαπούσε τη δουλειά του και αν αγαπάς τη δουλειά σου αγαπάς και τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί σου. Το να μην φέρεσαι σωστά στη δουλειά σου δείχνει μια ασέβεια προς το έργο που τελείς. Ειδικά όταν μιλάμε για ηθοποιούς και καλλιτέχνες, ανθρώπους του πολιτισμού -έχω και τον αδερφό μου που είναι ηθοποιός. Μου κάνει τεράστια εντύπωση που ακούω γι' αυτές τις συμπεριφορές».

Δείτε παρακάτω την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με τον αδερφό της, Φίλιππο:

Instagram/ @eriettakourkouloulatsi
SHARE