Ο Αντόνιο Μπαντέρας
Ο Αντόνιο Μπαντέρας/Φωτογραφία: ΑP images
ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ

O ερωτευμένος Αντόνιο Μπαντέρας γιορτάζει 8 χρόνια σχέσης με την Nικόλ Κίμπελ


Ο Αντόνιο Μπαντέρας γιορτάζει 8 χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του, Νικόλ Κίμπελ.

O 61χρονος Αντόνιο Μπαντέρας και η 40χρονη σύντροφός του Νικόλ Κίμπελ είναι μαζί από το 2014 και απ΄ ότι φαίνεται ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι πολύ ερωτευμένος.

To ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες του στο Ιnstagram όπου οι δύο τους βρίσκονται στο κρεβάτι ενός ξενοδοχείου και φοράνε τα μπουρνούζια τους. Ενα μεγάλο χρυσό μπαλόνι με τον αριθμό 8 βρίσκεται πάνω στο κρεβάτι και επίσης πολλά κόκκινα μπαλόνια.

«8 χρόνια μαζί. Απολαμβάνοντας το κάθε δευτερόλεπτο» σημείωσε ο Αντόνιο Μπαντέρας στο προφίλ του στο Instagram.

O Αντόνιο Μπαντέρας γιορτάζει 8 χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του

Η Νικόλ Κίμπελ είναι η πρώτη σχέση του Αντόνιο Μπαντέρας, μετά το διαζύγιό του με την Μέλανι Γκρίφιθ. Ο Αντόνιο Μπαντέρας γνώρισε την Νικόλ Κίμπελ όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μέλανι Γκρίφιθ στις Κάννες, αλλά όπως έχει διευκρινίσει σε παλιότερη συνέντευξή του ξεκίνησε την σχέση του με την όμορφη Νικόλ Κίμπελ αφού βγήκε το διαζύγιό του.

Θυμίζουμε ότι ο Αντόνιο Μπαντέρας ήταν 19 χρόνια παντρεμένος με την ηθοποιό Μέλανι Γκρίφιθ και απέκτησαν την κόρη τους, Στέλλα, η οποία ακολούθησε τα βήματα των γονιών της, καθώς είναι και η ίδια ηθοποιός.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας ήταν παντρεμένος με την πρώτη σύζυγό του, Άνα Λέζα, από το 1987 μέχρι το 1996.

Για την ιστορία, η Μέλανι Γκρίφιθ είχε πει το 2002 στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ πως η Μαντόνα της είχε απαγορεύσει να πηγαίνει στα γυρίσματα της «Evita», επειδή σύμφωνα με φήμες ενδιαφερόταν για εκείνον, παρόλο που η ίδια ήταν έγκυος στην κόρη τους. 

SHARE