Εριέττα Κούρκουλου φιλί
Φωτογραφία: instagram/@eriettakourkouloulatsi
28|01|2023 11:11
SHARE
ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ

«Το για πάντα φαντάζει εύκολο» -Η ερωτική εξομολόγηση της Εριέττας Κούρκουλου στον σύζυγό της


Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστους Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Βύρωνα Βασιλειάδη και αφορμή στάθηκε η επέτειός τους.

Μαζί έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στα social media τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπά τους.

Αυτή τη φορά, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Το για πάντα φαντάζει εύκολο» -Η ερωτική εξομολόγηση της Εριέττας Κούρκουλου στον σύζυγό της

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, με αφορμή την επέτειο 5 χρόνων με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, φαίνονται αγκαλιασμένοι και φουλ ερωτευμένοι ενώ στη λεζάντα της φωτογραφία εξομολογήθηκε τον έρωτά της για εκείνον.

Συγκεκριμένα έγραψε: « Σαν τον αέρα που αναπνέω.. τόσο εύκολη και τόσο απαραίτητη η ζωή μαζί του. Αυτό είναι το μυστικό άλλωστε - Το για πάντα, να φαντάζει εύκολο με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει. Όχι γιατί κάθε μέρα είναι τέλεια, αλλά γιατί ακόμα και οι δύσκολες μέρες μαζί του, είναι πολύ ομορφότερες από ότι θα ήταν μια μέρα χωρίς εκείνον.

Κάθε μέρα επιλέγουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα κάνουμε και οι δυο προσπάθεια να μην χαθούμε μέσα στην τρέλα της δουλειάς και του μπέμπη μας. Κάθε μέρα υπάρχει αλληλοϋποστήριξη, σεβασμός, θαυμασμός και αγάπη, ακόμα και όταν μας κυριεύουν τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις. Κάθε μέρα ευχαριστώ το σύμπαν που έφερε τον Βύρων στον δρόμο μου. Δυο ολόκληροι άνθρωποι, όχι δυο μισοί που ολοκληρώνονται μέσα από την σχέση τους.

Δυο ολόκληροι άνθρωποι, που κάνουν ο ένας τον άλλον καλύτερο. Μια σχέση έρωτα, εμπιστοσύνης, προόδου και εξέλιξης. Μια σχέση απέραντης και πραγματικής αγάπης. Ένας άνθρωπος που έχει γίνει το φως στις σκοτεινότερες στιγμές μου και το σημαντικότερο χειροκρότημα στις ομορφότερες στιγμές μου. Τον γνώρισα όταν ήμουν ακόμα κοριτσάκι και σήμερα, σαν γυναίκα και μητέρα πια του παιδιού του, έχω να πω ότι όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά. »SHARE