Η Βίκυ Σταυροπούλου στο πλατό του J2US
Η Βίκυ Σταυροπούλου στο πλατό του J2US/Φωτογραφία: vickystavropoulouofficial/instagram
INSTAGRAM

«Ας έστελνε» -Η Βίκυ Σταυροπούλου έβγαλε μια επική φωτογραφία με τα αγόρια της μπάντας του J2US


Η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μία φωτογραφία με τα αγόρια της μπάντας του J2US σημειώνοντας «ας έστελνε».

Στο 4ο live του J2US, η Βίκυ Σταυροπούλου τράβηξε την κορυφαία φωτογραφία της βραδιάς, όπου έκανε το επικό «ας έστελνε»! Η γνωστή ηθοποιός, με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και το αστείρευτο χιούμορ, βρέθηκε ανάμεσα στα αγόρια της μπάντας του φαντασμαγορικού σόου και πόζαρε χαρούμενη.

«Το κίτρινο είναι το χρώμα της λιακάδας», σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου για την επιλογή της να βάλει ένα κίτρινο φόρεμα Parabita για το 4ο live του J2US.

«Ελπίζω σήμερα στο J2US να γίνουμε μαζί σας μια παρέα και να περάσουμε ένα χαρούμενο βράδυ», συμπλήρωσε στο προφίλ της λίγο μετά την έναρξη του σόου.

H Bίκυ Σταυροπούλου απολαμβάνει την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του J2US σε κάθε live και στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram σημείωσε: «Σας αγαπώ μπαντάρα μου».

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Βίκυ Σταυροπούλου είχε μιλήσει στη BOVARY το 2017 και μεταξύ άλλων είχε σημειώσει: «Επειδή ποτέ δεν υπήρξα η ωραία γκόμενα, είχα εξασκήσει όλα τα άλλα μου χαρίσματα για να έλκω τους ανθρώπους. Καθώς δεν είχα την ευκολία του «θαυμάστε με», ανέπτυξα άλλες ικανότητες, πιο ισχυρές. Το στοίχημα με τις παιδικές μου φίλες ήταν αν θα μπορούσα ή όχι να έχω τον πιο ωραίο γκόμενο του σχολείου. Και τον είχα..

«Ενα νέο κορίτσι πρέπει να αποφασίσει και να καταλάβει, ότι η χαρά της ζωής είναι στην ουσία της και όχι στο αμπαλάζ της. Είναι πολύ πιο σημαντικό το τι έχει μέσα το πακέτο -το περιτύλιγμα θα ανοίξεις και θα το πετάξεις. Το ίδιο συμβαίνει με τους ωραίους γκόμενους. Μετά το τρίτο ραντεβού αν σε θαμπώνει μόνον απ΄ έξω, τέλειωσε. Βλέπεις από την άλλη ανθρώπους γοητευτικούς που σε ταξιδεύουν και σε συνεπαίρνουν και λες «αυτό θέλω». 

SHARE