Έτσι έγινε η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στο σπίτι
Φωτογραφία: AP Images
31|01|2024 15:06
SHARE
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Επανασύνδεση με τα παιδιά, άκρα μυστικότητα και μια γιορτή στον «αέρα»: Έτσι έγινε η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στο σπίτι


Η Κέιτ Μίντλετον έχει ήδη περάσει δυο νύχτες στο σπίτι της Adelaide Cottage στο Γουίνδσορ, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα μετά από 13 ημέρες νοσηλείας μετά από εγχείρηση στην κοιλιά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία θα παραμείνει σε αναρρωτική άδεια τουλάχιστον μέχρι μετά το Πάσχα κατόπιν ιατρικής συμβουλής, επανενώθηκε επιτέλους με τα παιδιά της μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες χωριστά, ενώ η μυστικοπάθεια για την κατάσταση της υγείας της διαπερνά τα πάντα.

Getty Images

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι η Κέιτ επέστρεψε στο σπίτι της για να συνεχίσει να αναρρώνει από την εγχείρησή της και σημειώνει καλή πρόοδο, ενώ ευχαρίστησε όλους για την ιατρική φροντίδα και τις ευχές από όλο τον κόσμο. Αυτή ήταν η μόνη επιβεβαίωση ότι η πριγκίπισσα έφυγε από το The Clinic του Λονδίνου, διότι δεν υπήρχε εικόνα της ίδιας ή του συζύγου της να φεύγουν από το νοσοκομείο, όπως συνέβη με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος έφυγε από την μπροστινή πόρτα του ίδιου νοσοκομείου μαζί με τη σύζυγό του.

Η υγεία της Κέιτ διατηρείται πολύ ιδιωτική και το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και ότι δεν πρόκειται για καρκίνο. Σε κάθε περίπτωση, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ήδη καταφέρει να ξαναβρεθεί με τα τρία της παιδιά, τους πρίγκιπες Τζορτζ (10 ετών), Σάρλοτ (8 ετών) και Λούις (5 ετών). Δεν υπάρχει πληροφορία ότι τα παιδιά την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, οπότε η επανένωση θα ήταν γεμάτη συγκίνηση και πολλές αγκαλιές και φιλιά. Αλλωστε αυτό ήταν και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μητέρα και παιδιά χωρίστηκαν.

AP Images

Εκτός από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος δεν έχει φύγει από το πλευρό της συζύγου του και έχει αναστείλει το πρόγραμμά του, η οικογένεια Μίντλετον έχει δείξει μεγάλη προσοχή στα τρία μικρά, και ιδιαίτερα η μητέρα της Κέιτ, Κάρολ, η οποία έχει αναλάβει το τιμόνι του σπιτιού. Έχει συνηθίσει να μένει με τα εγγόνια της σε πολλές περιπτώσεις. Ετσι και τώρα φροντίζει να μην διαταράσσεται η καθημερινότητα των τριών παιδιών, να πηγαίνουν στο σχολείο και να κυλούν όλα ομαλά στο σπίτι.

Οπως αναφέρει το ισπανικό Hola, σήμερα η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον έχει γενέθλια και κλείνει τα 69 της χρόνια, αλλά δεδομένης της κατάστασης υγείας της μεγαλύτερης κόρης της, η γιορτή είναι στον «αέρα».

Παρόλο που η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται στο άνετο σπίτι της στο Adelaide Cottage, δεν αναμένεται να πάει τα παιδιά της στο σχολείο, όπως κάνει συνήθως κάθε πρωί, αν και δημοσιεύματα των βρετανικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην εργασία της το συντομότερο δυνατό. Καθώς γίνεται καλύτερα, θα κάνει εργασίες γραφείου μέσω τηλεργασίας, αλλά δεν αναμένεται να εμφανιστεί δημόσια πριν από το Πάσχα.

SHARE