Οι ηθοποιοί από το Καφέ της Χαράς
Οι πρωταγωνιστές του αγαπημένου σίριαλ σε μια φωτογραφία από το 2003/Φωτογραφία: ΑΝΤ1
FLASHBACK

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με το «Καφέ της Χαράς» -Το εξώφυλλο περιοδικού πριν από 17 χρόνια


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Χάρης Ρώμας μάς γύρισε στο παρελθόν μέσω του προφίλ του στο Instagram.

O γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, από τον Δεκέμβριο του 2003. Πρόκειται για το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού «Τηλέραμα», όπου ποζάρουν ο Χάρης Ρώμας, η Τζόυς Ευείδη, η Ρένια Λουιζίδου και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 φορούν τα γιορτινά τους για τις ανάγκες του τηλεοπτικού περιοδικού και εύχονται στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς καλά Χριστούγεννα. Το «Καφέ της Χαράς» θεωρείται μια από τις γνωστότερες ελληνικές σειρές που δημιουργήθηκαν ποτέ, το σενάριο του οποίο συνυπογράφουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά.

Ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram: « Το παρεάκι 17 χρόνια πριν, Χριστούγεννα στο παλιό «Καφέ της Χαράς»! Αντέχουμε ακόμα πάντως ή μάλλον είμαστε μια χαρά! Στέλνω σε όλους την αγάπη μου και τις ευχές μου για καλές γιορτές!».

Οι τρεις πρώτες σεζόν της σειράς προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006. Η τέταρτη σεζόν προβλήθηκε από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, ενώ η πέμπτη και τελευταία σεζόν πρόκειται να προβληθεί από τον Ιανουάριο του 2021.

Η αγαπημένη σειρά είχε και συνεχίζει να έχει μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

SHARE