Η Εύα Μέντες με πορτοκαλί φόρεμα
Η Εύα Μέντες σε ηλικία 26 ετών/Φωτογραφία: ΑP images
FLASHBACK

H Eύα Μέντες 20 χρόνια πριν μισούσε το πρόσωπό της -Οσα έγραψε στο Instagram


H Eύα Μέντες μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μία φωτογραφία της πριν από 20 χρόνια.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ και μητέρα δύο παιδιών που έχει αποκτήσει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα που πάντα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στη μεγάλη οθόνη και στο κόκκινο χαλί. Πρόσφατα αποκάλυψε μέσω του προφίλ της στο Instagram ότι όταν ήταν νεότερη δεν της άρεσε το πρόσωπό της.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της όπου ήταν 26 ετών, η Εύα Μέντες σημείωσε χαρακτηριστικά: «Βρέθηκα ξαφνικά μπροστά σε αυτή τη φωτογραφία από μια ταινία μου που έγινε πριν από 20 χρόνια. Θυμάμαι βλέποντας αυτή τη φωτογραφία τότε, θεωρούσα το πρόσωπό μου ότι έδειχνε περίεργο και ότι τα ζυγωματικά μου ήταν παράξενα. Ξέρετε, όλες αυτές τις ανασφάλειες που έχει ένα κορίτσι 26 ετών. Εντωμεταξύ, 20 χρόνια μετά, εύχομαι να είχα αυτό το περίεργο πρόσωπο. Πού θέλω να καταλήξω; Δεν είμαι τόσο σίγουρη. Ισως ότι αν μισείς μια φωτογραφία σου, να περιμένεις 20 χρόνια για να την αγαπήσεις».

Πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν μαζί με την Εύα Μέντες και γέμισαν με σχόλια το ποστ της στο Instagram ότι ήταν πολύ όμορφη τότε, όπως είναι και τώρα. Το μήνυμα της Εύα Μέντες είναι πολύ σημαντικό για εμάς τις γυναίκες καθώς πρέπει να αγνοούμε τις ανασφάλειές μας και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, όπως ακριβώς είναι.

SHARE