Ευδοκία Ρουμελιώτη Γιώργος Κιμούλης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
27|01|2021 11:07
SHARE
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Όταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη διέκοψε την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη -Τι είχε πει


Με αφορμή την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση Closer, ήρθαν και πάλι και στην επικαιρότητα οι δηλώσεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

Ακολουθούν οι δηλώσεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στις οποίες «φωτογραφίζει» τον συνεργάτη με τον οποίο όπως η ίδια δηλώνει «έκανε τρομακτική υπομονή». Σε εκείνη την παράσταση -στην οποία αναφέρεται- υπήρχε μόνο άλλος ένας ηθοποιός.

Έχει τύχει να είσαι σε παράσταση, συνεργασία που να κάνουν πράγματα αντισυναδελφικά και να λες «Χριστέ μου ας τελειώσει αυτή η σεζόν»; ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου στην Ευδοκία Ρουμελιώτη μπροστά στην κάμερα τον Μάιο του 2019.

«Μόνο σε μία παράσταση έχει συμβεί αυτό που δεν ολοκλήρωσα τη σεζόν και έφυγα. Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή, δεν γινόταν, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε, οπότε έγινε ωραιότατα μια αντικατάσταση. Δύο άτομα ήμασταν οπότε δεν υπήρχε σωτηρία. Νομίζω ότι ήμουν άτυχη με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Δεν μιλάμε, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα».

Το 2007, η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για την δύσκολη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στο womeonly και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαυρίδη.

«Τον προηγούμενο χειμώνα εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας δεν μπόρεσες να συνεχίσεις τη συνεργασία σου με τον Γιώργο Κιμούλη. Στεναχωρήθηκες;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Θα έλεγα ότι και πρόβλημα υγείας να μην είχα, δύσκολα θα άντεχα να συνεχίσω το έργο αυτό με τον κ. Κιμούλη. Ο λόγος είναι ότι οι συνθήκες της συνεργασίας μας υπήρξαν πολύ δύσκολες για μένα. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα έτσι όπως τελείωσε και περισσότερο πικράθηκα. Πάντα όταν ξεκινάω κάτι με τις καλύτερες διαθέσεις κι έπειτα τελειώνει για διάφορους λόγους, αυτό με πικραίνει».

Μίλησες για δύσκολες συνθήκες συνεργασίας με τον κ. Κιμούλη. Τι εννοείς;

«Δεν θέλω να επεκταθώ. Απλώς θα σας πω ότι δεν ταίριαξαν καθόλου οι χημείες μας».

SHARE