Ευγενία Δημητροπούλου
Ευγενία Δημητροπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ευγενία Δημητροπούλου και Στέλιος Βλατάκης: Δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι σε θεατρική πρεμιέρα


H Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγος της, Στέλιος Βλατάκης, έκαναν βραδινή έξοδο στο θέατρο.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Για μια ζωή» στο Θέατρο Πειραιώς 131.

Πρόκειται για μια κωμωδία που διαδραματίζεται το 1943 στο Αίγιο που υπογράφουν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας. Στο έργο μία νέα γυναίκα και δύο νέοι άντρες μοιράζονται μία απίστευτη περιπέτεια ζωής. Και μαζί τους τη μοιράζονται τα πεθερικά και οι φίλοι τους.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Ευγενία Δημητροπούλου με τον νευροχειρουργό σύζυγό της πριν την έναρξη της πρεμιέρας. Η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο σύνολο το συνδύασε με ένα φλοράλ παλτό και δερμάτινα γάντια. Οσο για το μακιγιάζ της φόρεσε κόκκινο κραγιόν το οποίο προτιμά στις εμφανίσεις της.

Ευγενία Δημητροπούλου και Στέλιος Βλατάκης: Δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι σε θεατρική πρεμιέρα

Φωτογραφία: NDP photo agency

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Αύγουστο η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους, Ευαγγελία.  Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2021 σε στενό κύκλο.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε στο Bovary.gr για την κόρη της που υιοθέτησε: «Στην υιοθεσία ένοιωσα ότι αν εγώ έχω την ανάγκη, την διάθεση και την δύναμη να διοχετεύσω αγάπη κι ό,τι άλλο χρειάζεται σ΄ένα παιδί, γιατί απαραίτητα να είναι ένα παιδί βολογικό μου και όχι ένα παιδί που ήδη υπάρχει και βρίσκεται κάπου χωρίς οικογένεια; Αρα τότε είναι δύο οι ανάγκες. Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι τα παιδιά είναι συνέχειά μας. Νομίζω ότι εμείς οι γονείς είμαστε σαν οχήματα των παιδιών προς την ενηλικίωση, τα πάμε ως τα 18, με ό,τι καλύτερο μπορούμε να τους δώσουμε. Δεν νοιώθω ότι μου ανήκει το παιδί μου.

Αυτό σκεφτόμουν και συνάντησα έναν άντρα που σκεφτόταν το ίδιο –αυτόνομα ο καθένας. Γιατί κι εκείνος είναι άνθρωπος της προσφοράς, γιατρός. Είχε θελήσει να γίνει γιατρός χωρίς σύνορα. Και σ΄ αυτό το κομμάτι συνεννοηθήκαμε. Είπαμε ότι πέρα από ό,τι άλλο έρθει στην ζωή μας, σίγουρα θα υιοθετήσουμε ένα παιδί. Ηταν ένας στόχος πολύ δύσκολος να επιτευχθεί, αλλά τα καταφέραμε».

SHARE