Φωτογραφία:Instagram/@eugeniasamara
Φωτογραφία:Instagram/@eugeniasamara
26|09|2022 15:20
SHARE
ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

H Ευγένια Σαμαρά γιόρτασε τα γενέθλια του αγαπημένου της -Η τρυφερή φωτό στο Instagram


Η Ευγενία Σαμαρά είναι μια ηθοποιός πολυτάλαντη και άκρως αγαπητή.

Μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του Alpha «Σασμός» ο κόσμος την έχει αγαπήσει ακόμη περισσότερο και φυσικά μέσα από τα social media ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο για τα νέα της projects, όσο για το πώς περνάει την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα είδαμε μαγευτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αφρική στο προφίλ της στο Instagram ενώ αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της.

Η ηθοποιός αν και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρεί σχέση με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη. Είναι μαζί αρκετά χρόνια χωρίς όμως να απασχολούν την κοινή γνώμη.

Αν και είναι σπάνιες οι φορές που έχουμε δει το ζευγάρι μαζί, αυτή τη φορά η Ευγενία Σαμαρά έκανε την εξαίρεση μιας και υπήρχε σημαντικός ρόλος.

Ο σύντροφός της γιόρτασε τα γενέθλιά του και εκείνη του ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο. Σε Instagram Story δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον αγκαλιάζει και τον φιλά ενώ μπροστά τους βρίσκεται η τούρτα με τον αριθμό 34 για κεράκια.

Στη φωτογραφία η ηθοποιός έγραψε: «Χρόνια πολλά στο πιο αγαπημένο μου πρόσωπο σε ολόκληρο τον Γαλαξία »

Δείτε τη φωτογραφία της Ευγενβίας Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη

Φωτογραφία: INstagram/@eugeniasamara
SHARE