Φωτογραφία: Instagram/@eugeniasamara
Φωτογραφία: Instagram/@eugeniasamara
17|08|2022 09:41
SHARE
ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

«Η καλύτερη μέρα της ζωής μου»: Οι υποβρύχιες λήψεις της Ευγενίας Σαμαρά στον τροπικό βυθό


Η Ευγενία Σαμαρά απολαμβάνει τις διακοπές της στους εξωτικούς προορισμούς και αφήνει τους διαδικτυακούς της φίλους να ρίχνουν κλεφτές ματιές στο σαφάρι της.

Για την ακρίβεια, η Ευγενία Σαμαρά έχει δημιουργήσει ένα ημερολόγιο δημοσιεύσεων, αν θα μπορούσαμε να πούμε, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι έχουν ενθουσιαστεί με τις εκπληκτικές φωτογραφίες που αναρτά.

Η ηθοποιός, Ευγενία Σαμαρά πραγματοποίησε μια σειρά εξορμήσεων με τελευταία στάση της την Αφρική, όπου και έχει δημοσιεύσει σειρά φωτογραφιών στο Instagram, ενώ τώρα, οι τρεις φωτογραφίες που δημοσίευσε μέσα στο βυθό της θάλασσας είναι το κάτι άλλο.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ευγενίας Σαμαρά μέσα στο βυθό παρακάτω

Η ηθοποιός βρίσκεται μέσα στο νερό, ανάμεσα στα ψάρια και φορώντας το μπικίνι της, τη μάσκα και τα βατραχοπέδιλά της, ποζάρει στο φακό με στιλ και άνεση.

Στη λεζάντα του post έγραψε: «Today I found Dory at a fish party near Mnemba island ! Η καλύτερη μέρα της ζωής μου P.s. : παιδιά, είδα όλα τα ψάρια από το finding Nemo. ΟΛΑ P.s2: χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!»

SHARE