Κάτια Ζυγούλη Απόλλωνας γιος
Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς/Φωτογραφία: Katia Zygouli/instagram
25|11|2022 13:44
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

«Χρόνια πολλά αγάπη μου»: Θα λιώσεις με τη φωτό που ανέβασε ο Ρουβάς για τη γιορτή της Ζυγούλη


Τη γιορτή της έχει σήμερα η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς τής κάνει τις πιο τρυφερές ευχές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι πολλά χρόνια μαζί και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, που είχε πρόσφατα και τα γενέθλιά της, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Συχνά το ζευγάρι εκφράζει δημόσια την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον, μέσα από δημοσιεύσεις στα social media.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τη γιορτή της Αγίας Αικατερίνης, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε μια καλοκαιρινή φωτογραφία του με την αγαπημένη του, όπου της δίνει τις πιο τρυφερές ευχές του.

«Είσαι το καλοκαίρι μου, ο ήλιος μου, το φως μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου» γράφει ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Σάκης Ρουβάς είχε μιλήσει στο περιοδικό People για τον ρόλο που έχει παίξει η Κάτια Ζυγούλη στη ζωή του και αποκάλυψε αν έχει νιώσει ποτέ ζήλεια. «Η Κάτια έχει φέρει ελευθερία στη ζωή μου. Μου έχει φέρει σταθερότητα και ασφάλεια, συναισθήματα που μου επιτρέπουν να αισθάνομαι ελεύθερος για να δημιουργώ. Βεβαίως και έχω νιώσει συντροφική ζήλεια, σε λογικά και υγιή πλαίσια, και το ίδιο φαντάζομαι κι εκείνη».

Δείτε τη φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη:

SHARE