Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Ευρυδίκη Βαλαβάνη/Φωτογραφία: Ιnstagram
TIK TOK

«Broccoli Freckles»: H Ευρυδίκη Βαλαβάνη δοκίμασε το μεγάλο beauty trend του Τik Tok


Το πιο πρόσφατο beauty trend στο Tik Tok ακούει στο όνομα «Broccoli Freckles».

Στην ουσία αυτή η τάση στον χώρο της ομορφιάς αφορά τη δημιουργία ψεύτικων φακίδων χρησιμοποιώντας ένα μπρόκολο. Ναι, οι ψεύτικες φακίδες κάνουν θραύση τον τελευταίο καιρό στα social media και το κόλπο με το μπρόκολο φαίνεται πως έχει γίνει viral στο Tik Tok.

Την τάση των «Broccoli Freckles» δοκίμασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία δοκίμασε για πρώτη φορά το beauty trend του Τik Tok. Οπως θα δεις κι εσύ στο βίντεο που δημοσίευσε, χρησιμοποίησε ένα κρεμώδες bronzer και ένα κομμάτι από μπρόκολο.

«Εγώ πάντα ήθελα να είχα φακίδες» σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη μητέρα της να τη βλέπει να δοκιμάζει το κόλπο με το μπρόκολο.

@iamevridikivalavani Πολλά υποσχόμενο το μπρόκολο! 🥦 #broccolifreckles #fyp #foryou #tiktok #greektiktok #beautyhacks #fauxfreckles #fakefreckles #hack #makeup ♬ πρωτότυπος ήχος - evridiki_valavani

«Broccoli Freckles»: H Ευρυδίκη Βαλαβάνη δοκίμασε το μεγάλο beauty trend του Τik Tok

Οι φακίδες είναι μόδα και τα κορίτσια έχουν βρει το τέλειο κόλπο για τις δημιουργήσουν στο πρόσωπό τους. Είναι πολλά τα κορίτσια που σε παιδική ηλικία γκρίνιαζαν στις μαμάδες τους, επειδή είχαν φακίδες και τα υπόλοιπα παιδιά δεν είχαν. Μέχρι που οι φακίδες έγιναν trend στο Tik Tok. Με τη βοήθεια του μπρόκολου μπορείς κι εσύ να δημιουργήσεις ψεύτικες φακίδες στο πρόσωπό σου.

Δες τα παρακάτω βίντεο με τα κορίτσια του Tik Tok να δοκιμάζουν το κόλπο με το μπρόκολο:

@sophiabasse 5 fruits et legumes par jour on a dit 🥦🤣 #brocoli #freckles #tachesderousseur #broccolifreckles #charlottetilbury ♬ son original - Sophiabasse
@dibsbeauty Have you tried this hack? We’re adding this to the list of all the things the Desert Island Duo can do 🥦😂✅ #broccolifreckles #broccolifreckleshack #fauxfreckles ♬ Fever - Sherwyn & Sariah Mae
@kristy.sarah he always walks in at the worst times #broccolifreckles #fauxfreckles ♬ original sound - Kristy Sarah

Τip: Μην ξεχάσεις στο τέλος να ψεκάσεις το πρόσωπό σου με setting spray. Έτσι, το μακιγιάζ σου και οι ψεύτικες φακίδες θα διαρκέσουν περισσότερο.

SHARE