Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Χατζηνικολάου
Φωτογραφία: Ενώπιος Ενωπίω
29|09|2020 12:41
SHARE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

H Φαίη Σκορδά στο Ενώπιος Ενωπίω για τον κορωνοϊό: «Είχα σοκαριστεί. Δεν το περίμενα»


Καλεσμένη της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για την ζωή και την καριέρα της. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε από την παρουσιάστρια να μιλήσει για την στιγμή που έμαθε ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό.

«Είναι διαφορετικά τώρα. Είχα σοκαριστεί. Δεν το περίμενα» ήταν τα πρώτα λόγια της.

Σε εκείνο το σημείο, ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε αναφορά στην «εμμονή» της Φαίης Σκορδά με την τήρηση των κανόνων υγιεινής πολύ πριν εμφανιστεί ο κορωνοϊός στη ζωή μας. Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η παρουσιάστρια συνήθιζε να πλένει τα χέρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα και για εκείνον «ήταν το τελευταίο άτομο που περίμενε να του συμβεί κάτι τέτοιο».

«Δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα. Σκεφτόμουν και τους δικούς μου. Έλεγα «πώς οι γονείς μου θα έρθουν ξανά στο σπίτι μου;».

«Το πέρασες τελείως χαλαρά. Ασυμπτωματικά...» είπε ο δημοσιογράφος.

«Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι είχα εμφανίσει μια κόπωση μεγάλη. Από άγχος πήγα να κάνω το τεστ. Τώρα έχω αντισώματα. Εξακολουθώ να είμαι προσεκτική. Κανένας δεν μου είχε πει ότι «κα Σκορδά 100% δεν θα ξανακολλήσετε», ακόμα κι αν έχω αντισώματα. Όταν το έμαθα είχα σοκαριστεί. Έλεγα μέσα μου πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο με τον οποίο ήρθα σε επαφή, πώς θα το πω και τι θα κάνω με τα παιδιά μου».

Δείτε το βίντεο:

SHARE