Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν/Φωτογραφία: Ιnstagram
ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Οι φανς της Κιμ Καρντάσιαν ενθουσιάστηκαν με την 5χρονη κόρη της -Μοιάζουν πολύ


Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με τα τέσσερα παιδιά της για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η τηλε-περσόνα και επιχειρηματίας παντρεύτηκε τον Κάνιε Γουέστ το 2014 και έμειναν μαζί για έξι χρόνια. Η Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021. Μετά από μια αμφιλεγόμενη δικαστική μάχη, κατέληξαν σε οριστικοποίηση του διαζυγίου τον Νοέμβριο του 2022.

Το ζευγάρι απέκτησε 4 παιδιά: την 10χρονη North, την 5χρονη Chicago, τον 8χρονο Saint και τον 4χρονο Psalm. Ολοι μαζί πόζαραν μπροστά από τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα και η Κιμ Καρντάσιαν ήταν σαν τη βασίλισσα του χιονιού φορώντας ένα στράπλες φόρεμα του oίκοu Μugler.

Οι φανς της Κιμ Καρντάσιαν ενθουσιάστηκαν με την 5χρονη κόρη της, Σικάγο

Oι περισσότεροι θαυμαστές της Κιμ Καρντάσιαν βλέποντας τις οικογενειακές φωτογραφίες πρόσεξαν την μεγάλη ομοιότητα της 5χρονης, Σικάγο, με την διάσημη μητέρα της.

Από τα τέσσερα παιδιά της, η 5χρονη Σικάγο είναι η μόνη που της μοιάζει πολύ.

Φωτογραφία: Kim Kardashian/instagram

Η 10χρονη Νorth είναι ίδια ο πατέρας της!

Φωτογραφία: Kim Kardashian/instagram

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι το δεύτερο παιδί της Κρις Τζένερ και του Ρόμπερτ Καρντάσιαν. Έκανε τρεις γάμους και όπως παραδέχεται έβαλε τα δυνατά της να απομονώσει τα παιδιά από τη διαμάχη που είχε με τον Κάνιε Γουεστ και να τα κρατήσει μακριά από την κριτική και τα αρνητικά δημοσιεύματα στον Τύπο για τους γονείς τους.

Φωτογραφία: Kim Kardashian/instagram
SHARE