ο Fedez στο show του οίκου Versace
Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image
24|02|2024 16:52
SHARE
THE FERRAGNEZ

Ο Fedez στο show του οίκου Versace χωρίς την Κιάρα Φεράνι -Η εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού


Η είδηση του χωρισμού της κορυφαίας Ιταλίδας ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι και του συζύγου της, Fedez, συντάραξε την lifestyle κοινή γνώμη.

Το ζευγάρι που υπερπροέβαλλε τη ζωή του στα social media και μοιράζεται 8 χρόνια σχέσης και 2 παιδιά, φαίνεται ότι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, νικημένο από τις διαφορές του.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, το γυαλί ράγισε στο περσινό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, που παρουσίαζε η Φεράνι και που αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός στην Ιταλία.

Τότε, ο Fedez φίλησε επί σκηνής έναν τραγουδιστή, κίνηση που δυσαρέστησε τη Φεράνι, η οποία θεώρησε ότι ο σύζυγός της την επισκίασε σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της.

Παρόλο που τους επόμενους μήνες ένα πρόβλημα υγείας του Fedez τους έφερε πάλι κοντά, τον περασμένο Δεκέμβριο, η Φεράνι τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ επειδή ισχυρίστηκε ψευδώς ότι τα έσοδα από την πώληση ενός χριστουγεννιάτικου κέικ με το όνομά της θα βοηθούσαν ένα νοσοκομείο του Τορίνο για παιδιά που νοσηλεύονται με καρκίνο των οστών.

Το σκάνδαλο είχε ως αποτέλεσμα η Φεράνι να ερευνάται και για άλλες πιθανές απάτες, αλλά ο Fedez δεν τη στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Αντίθετα, φαίνεται να διαχώρισε τη θέση του από εκείνη.

Πάντως, κανένας από τους δύο εμπλεκόμενους δεν έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό, με τον Fedez να δηλώνει ότι η προτεραιότητα είναι τα παιδιά του και τη Φεράνι να κάνει φανερό ότι θα διαχειριστεί το ζήτημα ιδιωτικά, αναρτώντας βίντεο με τον γιο της και φράσεις που τονίζουν τη δύναμη του εαυτού.

Πάντως, ο Fedez, που είναι φίλος με τη Donatella Versace, πήγε μόνος του στο show του οίκου στην Εβδομάδα Μόδα του Μιλάνου, όπου η απουσία της Κιάρα Φεράνι είναι ως τώρα ηχηρή.

Αν κρίνει κανείς από το ύφος του, μάλλον τα πράγματα είναι σοβαρά.

Ο Fedez στο show του οίκου Versace χωρίς την Κιάρα Φεράνι

SHARE