Φιλαράκια στην κουζίνα
Φωτογραφία: IMDb
23|05|2020 15:32
SHARE
FRIENDS THE OFFICIAL COOKBOOK

«Friends: The Official Cookbook» -Πάνω από 70 διαφορετικές συνταγές από τα «Φιλαράκια» συγκεντρωμένες σε ένα βιβλίο


To «Moist Maker» σάντουιτς με γαλόπουλα του Ρος, η σπέσιαλ συνταγή μπισκότων της γιαγιάς της Φοίβη, τα κεφτεδάκια του Τζόι ή η συνταγή του «beef trifle» (συνδυασμός του βρετανικού γλυκού με κιμά μοσχαρίσιο) της Ρέιτσελ είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που μάθαμε από την αγαπημένη σειρά «Φιλαράκια» κι όλοι θα θέλαμε να δοκιμάσουμε.

Πώς, όμως, γίνονται;

Αυτή την απορία θα μας λύσει η σεφ Αμάντα Γι, από την Καλιφόρνια, που όμως ζει στη Δανία η οποία σε ένα  βιβλίο, μάζεψε πάνω από 70 διαφορετικές συνταγές με τα γλυκά και τα φαγητά των αγαπημένων μας ηρώων.

Το «Friends: The Official Cookbook», όπως θα τιτλοφορείται, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, στην 26η επέτειο της σειράς.

Προς το παρόν, το βιβλίο είναι διαθέσιμο προς παραγγελία από την Amazon και κοστίζει $29.99. Μάλιστα, περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Αυτός ο οδηγός είναι  ο επίσημος της σειράς, όμως, στην αγορά υπάρχει κι ακόμα ένα βιβλίο με συνταγές από τα  «Φιλαράκια», που λέγεται  «Τhe One with All the Recipes to The Unofficial F.R.I.E.N.D.S Recipe Boo».

SHARE