Η Φιλαρέτη Κομνηνού στο Καλύτερα δεν γίνεται
Φωτογραφία: Kαλύτερα δεν γίνεται
22|02|2021 15:58
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Φιλαρέτη Κομνηνού: Ο Λιγνάδης θα καταγραφεί στην ιστορία ως κοινός παιδεραστής


Με μία ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού εξέφρασε την άποψή της αναφορικά με τις καταγγελίες στο πρόσωπο του πρώην σκηνοθέτη του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Δεν είναι λόγοι οι ηθοποιοί -αλλά και όσοι βρίσκονται στην υπηρεσία της Τέχνης- που έχουν πάρει θέση σε όσα -απίστευτα- συμβαίνουν στον χώρο της Τέχνης. Οι περισσότεροι μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα, τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη όλων αυτών των υποθέσεων, με αναρτήσεις και φωτογραφίες στέκονται στο πλευρό των θυμάτων. Η δημοσιοποίηση περιστατικών λεκτικής και ψυχολογικής κακοποίησης ήταν η αφορμή να ανοίξουν στόματα και να βγουν στην επιφάνεια οι βιασμοί ανηλίκων.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού, τοποθετήθηκε με αφορμή τη σύλληψη Λιγνάδη στο Instagram:

Επαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πεί Υβρις:" Οταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπρατε ύβριν , παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του" Υ.Γ Αν φαντάζεται για τον εαυτό του οτι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως "καταραμένος καλλιτέχνης" πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί.

SHARE