Ζωή Λάσκαρη Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
21|09|2021 12:17
SHARE
RETRO

Το τρυφερό φιλί της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου το μακρινό 1994


Μια ρετρό φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μοιράστηκε το @greekvintage_culture account στο Instagram.

Ο απίθανος λογαριασμός έχει νοσταλγική διάθεση και συχνά μοιράζεται ρετρό φωτογραφίες διάσημων Ελλήνων από μια άλλη, λαμπερή εποχή.

Οι φωτογραφίες είναι από τα μακρινά πλέον και λαμπερά 70s, 80s, 90s και τα 00s.

Πριν λίγο καιρό μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του εμβληματικού ζευγαριού να δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Η έγχρωμη φωτογραφία είναι από περιοδικό από το μακρινό 1994.

Η Ζωή Λάσκαρη φορά μια λευκή ζακέτα και βραχιόλι με πέρλες ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κόκκινη γραβάτα, γιλέκο, πορτοκαλί παλτό και κασκόλ αλλά και τα χαρακτηριστικά γυαλιά του.

Η Ζωή Λάσκαρη είναι λαμπερή, όπως ήταν άλλωστε πάντα και το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο.

«Μετά τον θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο-Ράφτη που ζούσαμε τα τελευταία δεκαπέντε - είκοσι χρόνια ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο BOVARY ο γνωστός ποινικολόγος το 2017.

«Για τον γάμο μας, εγώ επέμεινα. Η Ζωή είχε ήδη χωρίσει από έναν πρώτο γάμο και είχε ένα παιδί, τη Μάρθα. Είχε έναν δισταγμό για τον γάμο μας, αλλά επείσθη. Εκείνη τελικά με επέλεξε -γιατί οι γυναίκες μας επιλέγουν και εκείνες είναι που μας εγκαταλείπουν. Η Ζωή δεν ήθελε ποτέ να με εγκαταλείψει, ούτε εγώ. Η επιμονή μου οδήγησε στον στόχο, στον γάμο, κι αυτός βάσταξε τόσα χρόνια. Το ότι επιβίωσε αυτή η σχέση ήταν πολύ σημαντικό. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Για να υπάρχει μια τόσο μακρόχρονη σχέση σημαίνει ότι υπάρχει και μια ουσιαστική βάση. Και ιδίως σε έναν γάμο που δεν ήταν συμβατικός», είχε πει.

SHARE