Φίλιππος Γλίξμπουργκ και Νίνα Φλορ
Φίλιππος Γλίξμπουργκ και Νίνα Φλορ/Φωτογραφία: Instagram/ @ninaflohr
INSTAGRAM

Φίλιππος Γλίξμπουργκ και Νίνα Φλορ: To τρυφερό φιλί στους δρόμους της Νέας Υόρκης


O Φίλιππος Γλίξμπουργκ έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η σύζυγός του, Νίνα Φλορ, δημοσίευσε στο Instagram την πιο ρομαντική φωτογραφία τους.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος Γλίξμπουργκ, γιορτάζει τα γενέθλιά του και η αγαπημένη του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσω του προφίλ της στο Instagram. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από το 2018, η χρυσή κληρονόμος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είσαι πάντα ο βράχος μου μέσα σε όλο το χάος. Σου εύχομαι χρόνια πολλά, γεμάτα χαμογέλα και πολλή αγάπη».

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Νίνα Φλορ και τον Φίλιππο Γλίξμπουργκ να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Σημειώνεται ότι ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και αναλυτής hedge fund παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2020 σε μία λιτή ιδιωτική τελετή στο πολυτελές χειμερινό resort του Σαιντ Μόριτζ, την επί χρόνια σύντροφό του Νίνα Φλορ -και creative director της ιδιωτικής εταιρείας αεροσκαφών VistaJet η οποία ανήκει στον πατέρα της.

Στη συνέχεια η Νίνα Φλορ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του Φίλιππου Γλίξμπουργκ δίπλα στα σκυλιά τους, τα οποία έχουν μπαλόνια στα κολάρα τους.

SHARE