Η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ
Η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ/Φωτογραφία: ninaflohr/instagram
03|08|2022 12:27
SHARE
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ κάνουν διακοπές στην Ελλάδα -Η τρυφερή φωτό του ζευγαριού


Ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του, Νίνα Φλορ απολαμβάνουν για μια ακόμη φορά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι που επισφράγισε τον έρωτά του τον περασμένο Οκτώβριο στην Μητρόπολη Αθηνών δείχνει να είναι μες στα μελιά στην τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε στο λογαριασμό της η Νίνα Φλορ.

Οι δυο τους απαθανατίζονται αγκαλιασμένοι να αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο παρέα με ένα από τα αγαπημένα τους σκυλάκια. Στη λεζάντα η Νίνα Φλορ γράφει «είμαστε οικογένεια», εκφράζοντας με γλυκύτητα και απλότητα την αγάπη της για το σύντροφό της.

Ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ κάνουν διακοπές στην Ελλάδα -Η τρυφερή φωτό του ζευγαριού

Το νεαρό ζευγάρι συνηθίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί όποτε οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν και απολαμβάνουν ιδιαιτέρως να ανακαλύπτουν νέους προορισμούς σε όλες τις άκρες του κόσμου.

H Nίνα Φλορ συνηθίζει να μοιράζεται με τους ακολούθους της στο λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από τις περιπετειώδεις εκδρομές τους, αναρτώντας φωτογραφίες από τα πανέμορφα τοπία που επισκέπτονται.

Ωστόσο, όσο κι αν αγαπούν τα μακρινά ταξίδια φαίνεται πως η Ελλάδα πάντοτε τους καλεί να επιστρέψουν και να εξερευνήσουν διαμάντια της χώρας όπως τη Μονεμβασιά, τη Μάνη, τη Σίκινο τη Φολέγανδρο, την Ύδρα και πολλούς ακόμα ρομαντικούς προορισμούς.

SHARE