Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
16|10|2022 11:32
SHARE
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ

Το σικάτο φόρεμα της βασιλικής συζύγου Καμίλα σε αριστοκρατικό μπλε


Η βασιλική σύζυγος, Καμίλα έκανε ακόμη μια κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα φόρεμα που ανέδειξε το κύρος και την αισθητική της.

Η βασιλική σύζυγος συνάντησε μέλη του προσωπικού της μονάδας μητρότητας στο νοσοκομείο Chelsea and Westminster στο Λονδίνο ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με το βασικό προσωπικό της πρώτης γραμμής σε ζητήματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Η βασιλική σύζυγος με κομψό φόρεμα σε αριστοκρατικό μπλε

Στη συνάντησή της αυτή, η βασιλική σύζυγος επέλεξε ένα αριστοκρατικό μίντι φόρεμα και γοήτευσε με τη στιλιστική της επιλογή.

Τα μίντι φορέματα που συχνά επιλέγει η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, είναι άνετα και κομψά, με το κάτω μέρος να δίνει κίνηση, χωρίς να τονίζουν όμως τη μέση. Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς συνηθίζει να να τα επιλέγει αφού την κολακεύουν ιδιαίτερα -πετυχαίνοντας έτσι τις φινετσάτες και στιλάτες εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα «ζεστό» κομμάτι, σε αριστοκρατικό μπλε χρώμα το οποίο ανέδειξε την κομψότητά της και έδωσε τύπο στο look της.

Το συνδύασε με διακριτικά χρυσά κοσμήματα, σκουλαρίκια και bracelet ενώ επέλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια σε μαύρη απόχρωση.

Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
SHARE