γυναίκα με μπλε φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/@sophisticatedbox
19|09|2022 11:01
SHARE
50+ STYLE

Φόρεμα + μπότες: Μια κομψή Ολλανδέζα influencer άνω των 50 σου δείχνει τον τέλειο συνδυασμό


Όχι, η ηλικία δεν σχετίζεται με το τι είναι αποδεκτό, τι πρέπει ή δεν πρέπει να φορούν οι γυναίκες.

Όμως, το χαρακτηριστικό της γκαρνταρόμπας μιας γυναίκας άνω των 50, για παράδειγμα, είναι ότι συνήθως, έχουν φύγει τα περιττά και έχει μείνει η ουσία -τα κομμάτια δηλαδή που αντανακλούν την προσωπικότητα και την αισθητική της.

Αν και οι νεότερες ηλικίες είναι περισσότερο εξοικειωμένες με τα social media, αφού μεγάλωσαν με αυτά, όλο και περισσότερες γυναίκες στις ηλικίες των 50 και άνω βρίσκουν τη θέση τους στις online πλατφόρμες και μοιράζονται το υπέροχο στιλ τους με κοινό όλων των ηλικιών.

Μία από αυτές, είναι η Sophie Van de Vyver, μια Ολλανδέζα στιλίστρια που μετρά πάνω από 260 χιλιάδες. ακόλουθους στο Instagram.

Η ίδια διαθέτει υπέροχο στιλ και φαίνεται να έχει αδυναμία τόσο στα all time classic κομμάτια όσο και στα bold χρώματα και τα prints.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα looks της, η Sophie συνδυάζει έξυπνα το μίντι φλοράλ φόρεμά της με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές μωβ μπότες.

Επιλέγοντας ένα φόρεμα με τολμηρό χρωματικό συνδυασμό -μπλε/μωβ με πράσινο -καταφέρνει να απογειώσει το look με ψηλές μπότες, τσάντα σε σκούρο μπλε και μια κυπαρισσί εσάρπα.

Ωστόσο, η στιλιστική εμπειρία της διακρίνεται και σε κάτι άλλο.

Το τρικ για να συνδυάσετε το φόρεμα με μπότες και να μην «κόβεται» το πόδι, είναι να επιλέξετε μπότες των οποίων η άκρη κρύβεται από το φόρεμα -έτσι δημιουργείται αίσθηση συνέχειας και τα πόδια δείχνουν μακριά.

Δείτε παρακάτω πώς θα συνδυάσετε το φόρεμα με τις μπότες σας όπως η Sophie.

SHARE