ζώδια χριστούγεννα 2021
Φωτογραφία: Shutterstock
FESTIVE HACK

Ίσως βάζεις λάθος τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο -Το viral βίντεο του TikTok που δείχνει τον σωστό τρόπο


Είμαστε μόλις λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και όλα είναι έτοιμα για να περάσουμε αξέχαστα την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Έχουμε στολίσει το σπίτι μας και ήδη ετοιμάζουμε το μενού του φετινού ρεβεγιόν.

To να στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι από τις αγαπημένες μας γιορτινές συνήθειες. Αυτό που μας παιδεύει, όμως, συνήθως είναι τα φωτάκια.

Το να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο δέντρο μπορεί να γίνει πολύ tricky και συνήθως αρκούμαστε στο να τα βάλουμε απλώς γύρω γύρω.

Ένα viral βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, όμως, μας δείχνει ότι τόσο καιρό βάζουμε λάθος τα λαμπιόνια καθώς υπάρχει πιο εύκολος και έξυπνος τρόπος!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Tiktoker @lizlovery αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κρεμάσεις τα φωτάκια στο δέντρο πάνω-κάτω (ή ζιγκ-ζαγκ) και όχι γύρω-γύρω.

@lizlovery

Wow what a difference this made! Thank you @mrsclarehoops ! 🎄 #HolidayVibes #christmas #holidaydecor #homedecor #decortips #IntroVideo #hometips

♬ O, Christmas Tree - Christmas

Έτσι, τα φωτάκια δεν θα κρύβονται στην πίσω πλευρά του δέντρου και θα φαίνονται πιο πολλά και πλούσια στην μπροστινή πλευρά!

Το festive hack είναι απίθανο και θα μας λύσει τα χέρια όσον αφορά στη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Αν, λοιπόν, δεν έχεις στολίσει ακόμα ή θέλεις να αλλάξεις τα λαμπάκια του δέντρου, τώρα μπορείς με το πανέξυπνο και απλό tiktok hack!

Το βίντεο, όπως είναι φυσικό, έχει χιλιάδες likes, σχόλια και shares με τους χρήστες να έχουν ξετρελαθεί με το πώς δεν το είχαν σκεφτεί έως τώρα.

SHARE