Η Κλέλια Ανδριολάτου με λευκό πουλόβερ
Φωτογραφία: Instagram@kleliaandriolatou
24|02|2024 13:38
SHARE
ΚΛΕΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΟΥ

Το φωτεινό σαλόνι της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ο ορισμός της feelgood διακόσμησης -Γεμάτο λουλούδια, με πράσινο χαλί


Η Κλέλια Ανδριολάτου αποπνέει μια φρεσκάδα που αντικατοπτρίζεται στον προσωπικό της χώρο.

Η πρωταγωνίστρια του Maestro έχει ένα ιδιαίτερα busy πρόγραμμα αφού πρόσφατα ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μια νέα θεατρική παράσταση του Βασίλη Παπαβασιλείου και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ γυρισμάτων και άλλων projects.

Όπως φαίνεται όμως, βασική θέση στο πρόγραμμά της έχει η γυμναστική και δεν παραλείπει να κάνει την yoga προπόνησή της, αναρτώντας μάλιστα στιγμιότυπα στο Instagram.

Η Κλέλια Ανδριολάτου αναρτά συχνά φωτογραφίες από το σαλόνι της, δίνοντας έμπνευση στους followers της για feelgood διακόσμηση.

Ο χώρος είναι μεγάλος και πολύ φωτεινός, με μεγάλη μπαλκονόπορτα και λευκές κουρτίνες.

Το λευκό κυριαρχεί στους τοίχους και στον cosy καναπέ αλλά «σπάει» από ένα στιλάτο πράσινο χαλί που κάνει τον χώρο πιο φιλόξενο.

Τα χαμηλά ξύλινα coffee tables κοσμούνται από βάζα με φρέσκα λουλούδια και ρετρό φωτιστικά, ενώ ο καθρέπτης στον ένα τοίχο κάνει τον χώρο να δείνει πολύ μεγαλύτερος.

Από την άλλη πλευρά, δεσπόζει μια μεγάλη βιβλιοθήκη με βιβλία και διακοσμητικά, ένας ροζ πίνακας δίνει στον χώρο gallery vibes ενώ το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι μια ολόκληρη λεμονιά στη μία γωνία που χαρίζει φρεσκάδα στον χώρο!

Δείτε το feelgood σαλόνι της Κλέλιας Ανδριολάτου

SHARE