Μαρία Ολυμπία και Μαρί Σαντάλ
Μαρία Ολυμπία και Μαρί Σαντάλ /Φωτογραφία: Instagram/mariechantal22
22|03|2023 09:16
SHARE
INSTAGRAM

Σε αυτήν τη φωτό της Μαρί Σαντάλ από το παρελθόν νομίζεις ότι βλέπεις τη Μαρία Ολυμπία


Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ έκανε μια δημοσίευση που ενθουσίασε τους θαυμαστές της και είχε πρωταγωνίστρια τη μητέρα της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει φωτογραφίες της Μαρί Σαντάλ με την κόρη της, Μαρία Ολυμπία στο Instagram. Μητέρα και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και είδαμε μια φωτογραφία που το αποδεικνύει.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της πριγκίπισσας Μαρίας Ολυμπίας πάντα λατρεύουν τις κοινές φωτογραφίες με τη μητέρα της, αυτή τη φορά όμως κατενθουσιάστηκαν με μια throwback φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Σε αυτήν τη φωτό της Μαρί Σαντάλ από το παρελθόν νομίζεις ότι βλέπεις τη Μαρία Ολυμπία

Η ομοιότητα μητέρας και κόρης είναι εκπληκτική και πολλοί από τους διαδικτυακούς φίλους της πριγκίπισσας Μαρίας Ολυμπία νόμιζαν πως πρόκειται για ένα πορτρέτο της ίδιας και όχι της μητέρα της.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η μητέρα της Μαρίας Ολυμπίας, Μαρί Σαντάλ, ποζάρει μαζί με το κατοικίδιό της, Chaya, φορώντας σατέν πιτζάμες. Κοιτάζοντας την κάμερα στο ασπρόμαυρο αυτό στιγμιότυπο είναι ίδια η κόρη της, η νεαρή Μαρία Ολυμπία.

Έχει ένα καρέ κούρεμα στα μαλλιά της και είναι άκρως γοητευτική. Η δημοσίευση έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και αμέτρητα μηνύματα.

SHARE