Η Άννα Φόνσου
Φωτογραφία: NDP photo agency
ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ

Η σπάνια φωτογραφία της Άννας Φόνσου από τον δεύτερο γάμο της, με τον Νίκο Σοφιανό


Η Άννα Φόνσου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το δεύτερο γάμο της με τον Νίκο Σοφιανό.

Μέσα από τη σελίδα «Το σπίτι του ηθοποιού» στο Instagram η Άννα Φόνσου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον δεύτερο γάμο της με τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη Νίκο Σοφιανό.

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα διαφορετικό νυφικό και όχι το κλασικό, όπως άλλωστε είχε κάνει στον πρώτο της γάμο. Η ίδια για την ημέρα του γάμου της φόρεσε ένα floral φόρεμα με φαρδιά μανίκια και το συνδύασε με ένα εντυπωσιακό καπέλο.

Η Άννα Φόνσου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Νίκο Σοφιανό και σε μια συνέντευξη της στο περιοδικό People είχε δηλώσει: «Με τον δεύτερο, τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη Νίκο Σοφιανό, παντρευτήκαμε ύστερα από ενάμιση μήνα σχέσης. Είπα "για να θέλει τόσο πολύ να με παντρευτεί, μπορεί και να έχει δίκιο"».

Σε μια άλλη της συνέντευξη, στο περιοδικό Down Town είχε αναφέρει τις δυσκολίες του χωρισμού από τον δεύτερο σύζυγό της και πώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη στάθηκε δίπλα της και τη βοήθησε σημαντικά. «Όταν χώρισα τον δεύτερο μου άντρα με πέταξε στο δρόμο και ταυτόχρονα μου έκλεισε και το θέατρο που είχαμε, το Όρβο. Θυμάμαι, μου πέταξε μια βαλίτσα που είχε μόνο βρακιά, εσώρουχα. Ούτε καν τα ρούχα μου. Την παίρνω αμέσως τηλέφωνο. Της λέω "είμαι σε αδιέξοδο" και μου λέει να πάω σπίτι της. Αμέσως, μου κλείνει να μείνω ένα μήνα στη Μεγάλη Βρεταννία. Και μου λέει: "Αφού χώρισες άσχημα, πρέπει να φύγεις για λίγο. Θέλεις να πας Αυστραλία για κάποιες εμφανίσεις;". "Ναι" της λέω, "αλλά, πως;". Και εκείνη βρίσκει τον επιχειρηματία εκεί και του λέει: "Σου έχω τη Φόνσου να έρθει να παίξει. Αλλά αν τη θέλεις, πρέπει να μας στείλεις προκαταβολή 1,5 εκατ.". Και πήγα εκεί και πέρασα πολύ καλά».

Η Άννα Φόνσου έχει κάνει τρεις γάμους με ισάριθμα διαζύγια. Ο πρώτος γάμος ήταν με τον Κώστα Παλτόγλου, ο δεύτερος με τον Νίκο Σοφιανό και ο τρίτος με τον μουσικό Τάκη Μπουγά.

Η ηθοποιός, η οποία είναι πολύ δραστήρια ως Πρόεδρος του Σπίτι του Ηθοποιού, έχει βοηθήσει πολλούς συναδέλφους της.

SHARE