Η βασίλισσα Ελισάβετ με μπλε κοστούμι και καπέλο
Η βασίλισσα Ελισάβετ /Φωτογραφία: AP Images
ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Η συγκινητική φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ για την Ημέρα του Πατέρα -Τίμησε πατέρα και σύζυγο


Η 20η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Ημέρα του Πατέρα σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να σπεύδουν να ευχηθούν στους πατεράδες τους.

Εξαίρεση δεν αποτέλεσε και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η βασίλισσα Ελισάβετ μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία για να τιμήσει τον πατέρα της, βασιλιά Γεώργιο αλλά και τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Η ρετρό φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 1951 στο Κάστρο Balmoral και απεικονίζεται ο τότε βασιλιάς Γεώργιος, η Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο πρίγκιπας Κάρολος σε παιδική ηλικία πάνω σε ένα άγαλμα με τη μορφή ελαφιού.

«Σε όλους τους μπαμπάδες σε όλο τον κόσμο, ευχόμαστε μια υπέροχη ημέρα του Πατέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η 95χρονη Ελισάβετ έχασε πριν λίγους μήνες τον άνδρα της ζωής της και το στήριγμά της, έτσι δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, με τη σειρά του, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον πατέρα του, Φίλιππο που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή. Ακόμη, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους γιους του αλλά και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς με τον πατέρα της.

Και οι Κέιμπριτζ μοιράστηκαν μια απίθανη κάρτα-σύνθεση με την Κέιτ από την ημέρα του γάμου της με τον πατέρα της αλλά και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με τα 3 τους παιδιά.

SHARE