Η Μαρία Ιωαννίδου
Η Μαρία Ιωαννίδου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
01|09|2022 11:21
SHARE
ΦΡΕΝΤΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ο Φρέντυ Γερμανός και η Μαρία Ιωαννίδου στον γάμο τους -Το ρετρό κλικ


Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μοιράστηκε στον ρετρό λογαριασμό της στο Instagram μια σπάνια φωτογρφία του Φρέντυ Γερμανού και της Μαρίας Ιωαννίδου στο γάμο τους.

Η Μαρία Ιωαννίδου είναι μια από τις πιο εβληματικές φιγούρες του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου ενώ ο αείμνηστος Φρέντυ Γερμανός έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση ως ένας από τους σπουδαιότερους δημοσιογράφους της εποχής του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα της δημοφιλούς εκπομπής «Αλάτι και Πιπέρι» του Φρέντυ Γερμανού. Όταν το γύρισμα τελείωσε, όπως έχει δηλώσει η Μαρία Ιωαννίδου, ο Φρέντυ προσφέρθηκε να την γυρίσει στο σπίτι της και κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα power couples του Αθηναϊκού χώρου του θεάματος.

Η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών, ενώ πριν, περίπου από τα 15 χρόνια της, είχε σχέση με τον Βαγγέλη Σειληνό. Ο γάμος τους ήταν και για τους δύο ο δεύτερος της ζωής τους και έμειναν μαζί μέχρι το θάνατο του δημοσιογράφου το 1999.

Σε συνέντευξή της στο Πρωινό, η Μαρία Ιωαννίδου είχε δηλώσει πως πριν τη γνωριμία τους ο Γερμανός την αναζητούσε από θέατρο σε θέατρο, πως στην κοινή τους πορεία την αποκωδικοποίησε, την πίστευε πάρα πολύ ως καλλιτέχνιδα και τη συμβούλευε να βγάλει τα μίνι για να δουν και άλλοι την υποκριτική της δεινότητα.

SHARE