Η Κάρλα Μπρούνι με λευκό φόρεμα
Οι ευχές της Κάρλα Μπρούνι στον Σαρκοζί/ Φωτογραφία: AP Images
BIRTHDAY WISHES

«Χρόνια πολλά αγάπη μου»: Η Κάρλα Μπρούνι εύχεται στον Νικολά Σαρκοζί για τα γενέθλιά του με μια τρυφερή φωτογραφία


Με μια σπάνια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram, η Κάρλα Μπρούνι εύχεται στον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του.

Από τότε που ο Νικολά Σαρκοζί δεν είναι πια Πρόεδρος της Γαλλίας και η Κάρλα Μπρούνι Πρώτη Κυρία, οι κοινές εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Μάλιστα, αν και το supermodel των 90s είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media, οι κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram είναι λίγες.

Με αφορμή τα 65α γενέθλια του συζύγου της, η Κάρλα Μπρούνι έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου του εύχεται χρόνια πολλά, ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία τους!

Στο τρυφερό κάδρο που δημοσίευσε η πανέμορφη ιέρεια της πασαρέλας, βλέπουμε το ζευγάρι αγκαλιά και να χαμογελά. Η 52χρονη Μπρούνι αγκαλιάζει τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερο συζυγό της, ο οποίος φορά ένα λευκό μπουρνούζι.

https://www.instagram.com/p/B73rZaEIELP/

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, το μοντέλο έχει γράψει ευχές σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ τα likes έχουν φτάσει σχεδόν 30 χιλιάδες. Τα σχόλια από κάτω είναι επίσης πολλά, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν εκείνα των -επίσης superstar της μόδας των 90s- Ναόμι Κάμπελ και Σάλομ Χάρλοου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ένα χρόνο αργότερα. Το 2011 γεννήθηκε η κόρη τους, Τζούλια. Σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar η Κάρλα Μπρούνι είχε τονίσει ότι, αμέσως κατάλαβε πως ο Σαρκοζί ήταν ο άνδρας της ζωής της: «Ήταν σαν παραμύθι. Δε μου είχε ξανατύχει. Ο έρωτας είναι τύχη, δεν τον βρίσκεις τόσο εύκολα».

SHARE