εθελοντές πυροσβέστες
Φωτογραφία: Σεαδ
06|08|2021 15:12
SHARE
VIRAL

Ευγνωμοσύνη -Η συγκλονιστική φωτογραφία με τους πυροσβέστες που κάνει το γύρο του διαδικτύου


Μια συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει το μέγεθος της ανθρώπινης προσπάθειας κάνει εδώ και δύο ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που απεικονίζει εθελοντές πυροσβέστες, μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας που έχουν ξαπλώσει στο έδαφος εξαντλημένα, προσπαθώντας να ξεκλέψουν λίγες στιγμές ξεκούρασης.

Όπως μας επιβεβαίωσε μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας, πρόκειται για εθελοντές της ομάδας τους, οι οποίοι κοιμούνται με τις στολές τους, χωρίς να διατρέχουν κάποιον κίνδυνο.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media το πρωί της Παρασκευής και έκτοτε μετρά χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και σχόλια για τον ηρωισμό των πυροσβεστών και της συμβολής τους στη μάχη με τις φλόγες.

Πρόκειται για ανθρώπους που βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο και προσφέρουν καθοριστική βοήθεια στην κατάσβεση της φωτιάς, εθελοντικά!

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία παρακάτω.

Εθελοντές πυροσβέστες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου στη σελίδα τους στο Facebook, «το κλιμάκιο ΣΕΑΔ ( Δίπλα από κατασκηνώσεις Ασημακόπουλο ) είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο για όποιον συμπολίτη χρειάζεται φαρμακευτική βοήθεια ή οτιδήποτε άλλο».

Δείτε την εδώ.

SHARE