Ο Γιώργος Χρανιώτης με πουκάμισο
Ο Γιώργος Χρανιώτης γύρισε το χρόνο πίσω στο Instagram/Φωτογραφία: NDP photo agency
22|04|2020 09:21
SHARE
INSTAGRAM

Flashback στην πρώτη φωτογράφιση του Γιώργου Χρανιώτη -Για το περιοδικό «Κατερίνα», πριν 26 χρόνια


Ο Γιώργος Χρανιώτης γύρισε το χρόνο πίσω και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογράφιση που έκανε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του για το περιοδικό «Κατερίνα».

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, από το περιοδικό που έχει φυλάξει στο αρχείο του. Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε τη φωτογράφιση το 1994 ή 1995 (δεν θυμάται την ακριβή χρονιά) και σημειώνει ότι μετά από αυτό έλαβε πολλά γράμματα από θαυμάστριες.

«Εμείς που ζήσαμε τα 90s, είμαστε ευλογημένοι» γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης και μάς δείχνει το εξώφυλλο του περιοδικού «Κατερίνα» με τον Τζόνι Ντεπ.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε στο προφίλ του:

«Και κάπως έτσι, στα χρόνια του κορωνοϊού, βρέθηκε η πρώτη φωτογράφιση, που έκανα ποτέ στην ζωή μου για το περιοδικό Κατερίνα.Τ' αγόρια διαβάζαμε Μπλεκ, Δικαστή Ντρεντ, Μίκυ Μαους και τα κορίτσια, Κατερίνα, Σούπερ Κατερινα και Παττυ. Η φωτό είναι από το 1994 ή -95 και θυμάμαι ότι ο δημοσιογράφος με είχε ρωτήσει αν θα χα πρόβλημα να κοινοποιήσω και το τηλ μου στην συνεντευξη για να επικοινωνήσουν μαζί μου, οι φανς. Πήρα την ορθή απόφαση να δώσω μόνο μια διεύθυνση και έλαβα γράμματα!!!!(ναι γράφαμε γράμματα στα 90´s παιδιά!!!)που έχω φυλαγμένα ακόμα.Τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα και η λέξη ελευθερία, είχε ένα πολύ διαφορετικό νόημα, απ ότι έχει τώρα. Αν μου λείπει κάτι από τότε-και μου λείπει πολύ-είναι η έλλειψη φόβου που είχαμε όλοι μας. Μια υγιής ανοσία, μια διάθεση να ζήσεις τόσο έντονα και τόσο αληθινά,που δεν προλάβαινες όχι μόνο να φοβηθείς αλλά και να σκεφτείς ότι μπορεί να φοβηθείς. Τρέλα και απέραντη φιλομάθεια,ακραία δίψα για ζωή και προσήλωση σε οτιδήποτε μας ζωντάνευε και μας ξύπναγε!!! Ωραία χρόνια, σκληρά,αληθινά και ζωντανά!!! Εμεις που ζήσαμε τα 90s, είμαστε ευλογημένοι.Και μπορούμε να θυμηθούμε την αφοβία μας και την ζωηράδα μας και να την ξανά γιορτάσουμε με αλλά χρώματα και μ άλλη όρεξη όταν ξανά σμίξουμε πάλι. Αυτά είναι η ευχή μου και έτσι θέλω να ζήσω,όταν ξανακουμπήσω εσάς.Εμάς!!!Αντέχουμε κι άλλο ωρέ???Ω ναι αντέχουμε!!!».

https://www.instagram.com/p/B_PVKsUnFD3/
SHARE