Η Λετίσια Κάστα με πράσινο φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/@laetitiacasta
10|03|2022 12:36
SHARE
ΛΕΤΙΣΙΑ ΚΑΣΤΑ

H εντυπωσιακή φωτογράφιση της Λετίσια Κάστα για τη γαλλική Vogue είναι μια ωδή στη μόδα και την τέχνη


Όμορφη, ταλαντούχα και λαμπερή -η Λετίσια Κάστα είναι μία από τις γυναίκες που οι Γάλλοι (και όχι μόνο) λατρεύουν να λατρεύουν.

Διατηρώντας αμείωτη τη γοητεία και τον δυναμισμό της, το θρυλικό supermodel και ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue Μαρτίου και οι λήψεις είναι έργα τέχνης.

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε η Carlijn Jacobs, η οποία οραματίστηκε την Κάστα σαν την απόλυτη μούσα, κλείνοντας το μάτι σε φωτογραφίσεις των 80s και των 90s όπου τα μοντέλα έμοιαζαν σχεδόν εξωπραγματικά.

Η Κάστα φορά ως επί το πλείστον φορέματα -πότε μια σατέν τουαλέτα σε σαγηνευτικό σκούρο πράσινο, πότε ένα κόκκινο show-stopper φόρεμα που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, πότε ένα 60s mini dress που της πάει υπέροχα.

Μεταξύ άλλων, μιλά και για τη θέση της γυναίκας στο σήμερα. «Μια γυναίκα μπορεί να είναι εξίσου τρομακτική και επικίνδυνη όσο ένας άντρας. Δεν είναι μόνο το αθώο, εύθραυστο θύμα. Όταν αναγνωρίσουμε τη γυναίκα σε όλες τις πλευρές της, τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους το δίπολο αγίας-πόρνης, γιατί έχει παλιώσει!».

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

SHARE