Γαλάζια Λίμνη
Γαλάζια Λίμνη/Φωτογραφία: Brooke Shields/instagram
INSTAGRAM

Γαλάζια Λίμνη: Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της διάσημης ταινίας


Με μια ανάρτηση στο Instagram η Μπρουκ Σιλντς ανακοίνωσε ότι θα συνομιλήσει στο ραδιόφωνο με τον διάσημο συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Γαλάζια Λίμνη».

Το 1980 ο 18χρονος ηθοποιός Κρίστοφερ Άτκινς προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην διάσημη ταινία «Γαλάζια Λίμνη».

Στην ταινία που έγινε αμέσως επιτυχία και βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χένρι Ντε Βερ Στάκπουλ, συμπρωταγωνιστούσε με την πανέμορφη Μπρουκ Σιλντς, η οποία ήταν μόλις 14 ετών.

Παρά την έντονη κριτική που της ασκήθηκε, η «Γαλάζια Λίμνη» (The Blue Lagoon) έγινε εμπορική επιτυχία με εισπράξεις 58,8 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο στην Αμερική, έναντι ενός προϋπολογισμού 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ταινία σημάδεψε τη δεκαετία του ‘80 με τον εξωτισμό, την άγρια ομορφιά και τον ερωτισμό της.

Γαλάζια Λίμνη: Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της διάσημης ταινίας

H Μπρουκ Σιλντς ανακοίνωσε στο προφίλ της στο Instagram ότι θα συνομιλήσει με τον ηθοποιό Κρίστοφερ Άτκινς στο «iHeartRadio» και οι θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν με το reunion!

H διάσημη ηθοποιός τάγκαρε τον συμπρωταγωνιστή της στη λεζάντα του ποστ και έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε πώς είναι σήμερα ο 61χρονος Κρίστοφερ Ατκινς.

Δείτε φωτογραφίες του:

SHARE