Η βασίλισσα Μαργαρίτα
Η βασίλισσα Μαργαρίτα έκλεισε τα 80 /Φωτογραφία: AP
ROYALS OF EUROPE

Όλοι οι Ευρωπαίοι γαλαζοαίματοι μαζί σε ένα βίντεο -Εύχονται «χρόνια πολλά» στην βασίλισσα Μαργαρίτα για τα 80ά γενέθλιά της


Η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας έκλεισε χθες τα 80 και δέχτηκε μια ξεχωριστή έκπληξη.

Μπορεί οι επίσημοι εορτασμοί στη χώρα της για τα 80ά της γενέθλια να έχουν ματαιωθεί λόγω κορωνοϊού, ωστόσο, η βασίλισσα Μαργαρίτα έλαβε θερμές ευχές από τους άλλους γαλαζοαίματους της Ευρώπης.

Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας με την οικογένειά της, η Μάξιμα και ο Βίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας, ο Φελίπε και η Λετίθια της Ισπανίας, ο Χάραλντ και η Σόνια της Νορβηγίας, ο πρίγκιπας Χάκον και η Μέτε Μάριτ, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου, Ερρίκος με τη σύζυγό του, Μαρία Τερέσα, ο Καρλ Γκουστάβ και η Σίλβια της Σουηδίας, ο πρίγκιπας Καρλ Φιλίπ κ.α. έφτιαξαν ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Οι Ευρωπαίοι γαλαζοαίματοι εμφανίστηκαν σε παράθυρα βιντεοκλήσης, στέλνοντας ευχές για χαρούμενα γενέθλια στην Δανή βασίλισσα.

«Χρόνια πολλά θεία Daisy», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι βασιλείς και οι πρίγκιπες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, καθώς οι περισσότεροι έχουν συγγενικούς δεσμούς μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/B_CoosLgSex/

Το Παλάτι μοιράστηκε στα social media τα νέα πορτρέτα της βασίλισσας αλλά και φωτογραφίες της από τις ευχές που δέχτηκε.

https://www.instagram.com/p/B_B3sJUACFa/

Δύο ημέρες πριν, δημοσιεύτηκαν τα εντυπωσιακά πορτρέτα με τον γιο και τον εγγονό της.

SHARE