Το Πάσχα της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή
07|05|2024 10:47
SHARE
ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Στη Γαλλική Ριβιέρα πέρασε το Πάσχα η Σταματίνα Τσιμτσιλή -Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις διακοπές του Πάσχα επισκέφθηκε μια πόλη του εξωτερικού και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram ενθουσίασαν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής τους Alpha είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media. Δημοσιεύει σε καθημερινή βάση φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, από το πλατό της εκπομπής της αλλά και φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της με αγαπημένα της πρόσωπα.

Τo διαφορετικό Πάσχα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Για το Πάσχα η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισκέφθηκε οικογενειακώς τη Γαλλική Ριβιέρα.

Στις φωτογραφίες ποζάρει χαμογελαστή στον φακό επιλέγοντας καθόλη τη διάρκεια των διακοπών της casual chic σύνολα. Φυσικά δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες των παιδιών της.

«Πώς περνάμε και οι 5 μαζί; Κι αυτό είναι λίγο σχετικό γιατί πλέον τα παιδιά μας έχουν διαφορετικές δραστηριότητες. Τις προάλλες χωριστήκαμε -εγώ πήγα σε πάρτι με τα δύο κορίτσια και ο Θέμης σε πάρτι με το γιο μας. Ωστόσο και μόνο που θα φάμε όλοι μαζί, θα παίξουν πιάνο ο Θέμης και τα παιδιά, θα γελάσουμε, θα είμαστε όλοι μαζί παρέα περνάμε πολύ όμορφα», δήλωσε πρόσφατα η Σταματίνα Tσιμτσιλή σε συνέντευξή της στο Bovary.gr.

«Έχω περισσότερα από όσα ονειρεύτηκα μικρή. Είμαι πολύ ευγνώμων! Ονειρεύτηκα απλά πράγματα και μου ήρθαν περισσότερα. Ονειρεύτηκα να πετύχω σε αυτό που αγαπώ και πέτυχα σε ένα βαθμό που είμαι ευγνώμων, ονειρεύτηκα μια ευτυχισμένη οικογένεια και δόξα τω Θεό έχω μια οικογένεια που με γεμίζει πληρότητα. Νιώθω πολύ ευλογημένη στη ζωή μου...».

SHARE