Φωτογραφία: YouTube/ @Mikres Diadromes Samou
Φωτογραφία: YouTube/ @Mikres Diadromes Samou
13|09|2022 14:15
SHARE
ΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Ο γάμος Ισραηλινών στη Σάμο που κόστισε πάνω 1 εκ. ευρώ -Το εντυπωσιακό χορευτικό αλά «Mamma Mia»


Ένας γάμος που διοργανώθηκε στο νησί της Σάμου έφερε «αέρα» μιούζικαλ στο Πυθαγόρειο και οι εικόνες από τα πλάνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θυμίζουν Χολιγουντιανό γύρισμα.

Ένα ζευγάρι Ισραηλινών, σύμφωνα με τον Άρη Κωνσταντάρα του καναλιού «Μικρές διαδρομές Σάμου» στο YouTube, ξόδεψε περισσότερα από 1 εκ. ευρώ για τον γάμο του ενώ μεταξύ άλλων είχαν οργανώσει και ένα ομαδικό χορευτικό που θύμισε γύρισμα ταινίας.

Το ομαδικό χορευτικό ήταν εμπνευσμένο από το «Mamma Mia»»

Το ομαδικό χορευτικό ήταν εμπνευσμένο από το «Mamma Mia» και πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο του Πυθαγορείου Σάμου. Συμμετέχοντες ήταν οι μαθητές Σχολής Χορού από το Βαθύ Σάμου οι οποίοι ανταμείφθηκαν χρηματικά για την προσφορά τους στο βίντεο του ζεύγους ενώ παράλληλα οι περαστικοί έμειναν να χαζεύουν το ευχάριστο θέαμα.

Όσο για τη διαμονή τους στο νησί, το ζευγάρι των Ισραηλινών πραγματοποίησε τον γάμο σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου και μάλιστα φρόντισαν να αποζημιώσουν κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου ώστε να αλλάξει κατάλυμα και να «κλείσουν» τα δωμάτια μόνο για φίλους και συγγενείς τους.

Για τις τρεις ημέρες που παρέμειναν στο νησί έκαναν κράτηση για όλα τα τραπέζια συγκεκριμένου εστιατορίου με σκοπό να γευματίζουν με τους οικείους τους ενώ για το γλέντι του γάμου μετέτρεψαν μια παραλία σε ντισκοτέκ.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» και τη Φαίη Μαυραγάνη, φημολογείται πως ο γαμπρός έχει κάποια σχέση με την Κυβέρνηση του Ισραήλ.

SHARE