γείτονες τρώνε μαζί από τα μπαλκόνια τους
Κοντά, αλλά από μακριά/ Φωτογραφία: Visit Porto San Giorgio/ Facebook
VIRAL

Viral -Γείτονες ένωσαν τα μπαλκόνια τους και βρήκαν τρόπο να απολαύσουν μαζί το κυριακάτικο γεύμα τους, παρά την καραντίνα


Παρά την καραντίνα, οι άνθρωποι έχουν βρει τρόπο να περνούν χρόνο μαζί, τηρώντας παράλληλα τις απαραίτητες αποστάσεις που επιβάλλουν οι μέρες που ζούμε.

Μια φωτογραφία από την Ιταλία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο δύο γείτονες καταφέρνουν να απολαμβάνουν μαζί το κυριακάτικο γεύμα τους, ενώνοντας τα μπαλκόνια τους με μια ξύλινη τάβλα.

Εστιατόρια και καφετέριες παραμένουν κλειστά, οπότε οι δύο αυτοί γείτονες από την πόλη Porto San Giorgio της Ιταλίας σκέφτηκαν ότι, αν ήθελαν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν παρέα το ιερό γεύμα της Κυριακής, έπρεπε να βρουν τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να μην παραβούν τους κανόνες του social distancing.

Πώς λοιπόν θα μπορούσαν να φάνε μαζί αλλά από απόσταση; Οι δυο τους ένωσαν τα μπαλκόνια τους με μια μεγάλη ξύλινη τάβλα, δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο τραπέζι, το οποίο έστρωσαν με τραπεζομάντιλο και από πάνω τοποθέτησαν φαγητά και κρασί! Το στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με διάσημα ιταλικά μέσα, όπως το Corriere della Sera και La Repubblica να δημοσιεύουν τη φωτογραφία στη σελίδα τους.


Την εποχή της καραντίνας, της απομόνωσης και του social dinstancing που μας έχει επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να βλέπει κανείς ότι οι άνθρωποι προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν στη ζωή τους όσους αγαπούν, προστατεύοντάς τους ωστόσο με το να κρατούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης!

SHARE