Φίλες στην Πτολεμαϊδα
Φίλες στην Πτολεμαϊδα
30|03|2020 09:11
SHARE
VIRAL PHOTO

Γειτόνισσες από την Πτολεμαΐδα βρήκαν τρόπο να πιουν μαζί (αλλά από μακριά) το καφεδάκι τους -Η φωτογραφία που έγινε viral


Στην εποχή του social distancing και της καραντίνας, υπάρχουν εκείνοι που αρνούνται να αφήσουν τον κορωνοϊό να τους στερήσει τις μικρές χαρές χαρές της ζωής και της συνήθειες χρόνων που δίνουν χρώμα στη ζωή τους!

Μια φωτογραφία από την Πτολεμαϊδα, στην οποία βλέπουμε τρεις χαμογελαστές γειτόνισσες σε μια πολυκατοικία να πίνουν το πρωινό τους καφεδάκι από απόσταση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου! Είναι πραγματικά συγκινητικό να προσέχει κανείς ότι οι φιλίες χρόνων δεν έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του κορωνοϊού και οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν λύσεις για να απολαμβάνουν την παρέα των αγαπημένων τους, τηρώντας παράλληλα τις οδηγίες του social distancing.

Σε μια πολυκατοικία της Πτολεμαΐδας λοιπόν, μερικές γειτόνισσες συνεχίζουν να απολαμβάνουν παρέα τον πρωινό καφέ τους, η καθεμία ωστόσο καθισμένη στην είσοδο του σπιτιού τους, αποφεύγοντας την άμεση επαφή, μένοντας όμως η μια κοντά στην άλλη! Η φωτογραφία έχει σκορπίσει παράλληλα συγκίνηση και χαμόγελα στα κοινωνικά δίκτυα και όλοι δίνουν συγχαρητήρια στις κυρίες που βρήκαν αυτόν τον ευφυή τρόπο για να συνεχίζουν να μοιράζονται την ιεροτελεστία του καφέ, έστω από απόσταση.

Τη φωτογραφία μοιράστηκε στο προφίλ του ο δημοσιογράφος Ευθύμιος Σαββάκης και μετρά χιλιάδες like και εκατοντάδες κοινοποιήσεις. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έγινε viral!

SHARE