Τζίτζι Χαντίντ
Γέννησε η Τζίτζι Χαντίντ /Φωτογραφία: AP
24|09|2020 09:27
SHARE
BABY BOOM

Γέννησε η Τζίτζι Χαντίντ -Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού


Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ζάιν Μάλικ έγιναν γονείς!

Η Τζίτζι Χαντίντ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως μας ενημέρωσε ο σύντροφός της, Ζάιν Μάλικ, μέσα από μια ανάρτηση στο Twitter. «Το κοριτσάκι μας είναι εδώ. Υγιής και πανέμορφη» έγραψε ο 27χρονος τραγουδιστής στη λεζάντα, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία όπου κρατάει το χεράκι του μωρού.

«Είναι αδύνατον να περιγράψω με λόγια αυτά που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Την αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι κάτι που ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω. Είμαι ευγνώμων που τη γνωρίζω, περήφανος που την αποκαλώ “δική μου” και ευγνώμων για τη ζωή που θα έχουμε μαζί» έγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Αμέσως μετά η Τζίτζι Χαντίντ επίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, ενημερώνοντας τους εκατομμύρια followers της ότι το μωρό γεννήθηκε το σαββατοκύριακο. «Το κορίτσι μας κατέφτασε το σαββατοκύριακο και ήδη άλλαξε τον κόσμο μας. Είμαι τόσο ερωτευμένη».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι fans του ζευγαριού έσπευσαν να αφήσουν αμέτρητα comments με ευχές στο ζευγάρι, ενώ οι φωτογραφίες που ανέβασαν η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ζάιν Μάλικ συγκέντρωσαν εκατομμύρια likes.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι:

SHARE