γιαγιά αγκαλιά
Φωτογραφία: Twitter/Jessica Shaw
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIRAL

Γιαγιά αγκαλιάζει την εγγονή της μετά από έναν χρόνο με συνταγή γιατρού -Το συγκινητικό viral


Η Evelyn Shaw είναι μια γιαγιά από τη Νέα Υόρκη που δεν είχε δει την οικογένειά της για πολύ καιρό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δεν είχε καταφέρει να δει από κοντά ούτε να αγκαλιάσει την εγγονή της, Ateret Frank για έναν χρόνο, κάτι που της είχε κοστίσει.

Όμως ήρθε η σειρά της γιαγιάς να κάνει το εμβόλιο και μάλιστα πριν λίγες μέρες έλαβε και τη δεύτερη δόση.

Αφού εμβολιάστηκε επιτυχώς, ο γιατρός της πήγε ένα βήμα παραπέρα και της έγραψε μια συνταγή με το τι χρειάζεται να κάνει: Να αγκαλιάσει την εγγονή της.

Ο γιατρός έγραψε κυριολεκτικά πάνω στη συνταγή: «Σας επιτρέπεται να αγκαλιάσετε την εγγονή σας». Στη συνέχεια, έβαλε τη συνταγή μέσα σε έναν φάκελο και της τον έδωσε.

Το απίστευτο «δώρο» του γιατρού επέτρεψε στην γιαγιά να επανενωθεί με την οικογένειά της και να αγκαλιάσει επιτέλους την εγγονή της, κάτι που ήθελε πολύ.

Η κόρη της Evelyn, Jessica, μοιράστηκε στο Twitter την απίθανη συνταγή αλλά και βίντεο με τη ζεστή αγκαλιά γιαγιάς-εγγονής.

«Η πρώτη αγκαλιά που είχε εδώ και έναν χρόνο. Ευχαριστούμε όλους τους επιστήμονες και τους γιατρούς που το έκαναν να συμβεί», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Το τρυφερό tweet με τη φωτογραφία και το βίντεο έγινε αμέσως viral και έχει συγκινήσει το Διαδίκτυο.

SHARE